Share

UPC a lansat o aplicatie pentru toti abonatii posesori de mediaboxuri

De astazi UPC difuzeaza pe pozitia 1 al mediaboxului aplicatia Recomandari TV, un portal ce permite accesul rapid spre sase posturi de televiziune: Film Box Extra, Viasat TV 1000, Travel Channel, Eurosport, History si TLC

Acum câteva zile, UPC a anuntat pe pagina de Facebook ca pregateste noi surprize pentru clientii de televiziune digitala: "In curand veti descoperi premierele lunii, emisiunile indragite si programe surprinzatoare oricând, pe tasta 1 a telecomenzii UPC".

Ulterior, pe websiteul companiei a fost publicată o imagine a noului serviciu inclus si urmatorul mesaj, oarecum asemanator, dar care aduce noi informatii: "In iulie, UPC iti aduce Recomandari TV - inspiratie pentru pasiunile tale pe un singur ecran. Cu noua aplicatie Recomandari TV descoperi premierele lunii, emisiunile indragite si programe surprinzatoare oricand, pe pozitia 1."

Cum aplicatiile sunt pentru Mediaboxuri, serviciul "Recomandari TV" nu poate fi utilizat de abonatii care utilizeaza un CAM CI+ pentru receptia canalelor din grila UPC.

De asemenea, incepand de astazi, canalul TVR 1 a fost mutat pe pozitia 2 ( anterior pozitia 1 ), iar canalul TVR 2 pe pozitia 10 ( anterior pe pozitia 2 ).

Sursa articol: http://hdsatelit.blogspot.ro
Sursa foto: http://forum.softpedia.com/





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu