Share

A fost cu "ghinion"? Claudiu Pândaru, demisie de la conducerea Mediafax Grup

Încă o plecare de la vârful Mediafax Group. Claudiu Pândaru, cel l-a făcut pe Klaus Iohannis să spună "ghinion" la o întrebare adresată într-un interviu, și-a dat demisia din această poziția de director editorial al companiei deținută de Adrian Sârbu. Este al treilea nume important care pleacă de la Mediafax, pe lângă Cristian Tudor Popescu (senior editor) și Florin Negruțiu (cel care era redactor-șef Gandul.info).

Contactat de Paginademedia.ro, Claudiu Pândaru a confirmat plecarea de la Mediafax Group:
“Mi-am anunțat plecare miercurea trecută, din motive personale. Am încredere în brandurile și în oamenii de aici, alături de care am muncit atâția ani. Este o parte din viața mea”, a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro.

Ce spunea Iohannis despre Pandaru

Preşedintele a scris în cartea "Primul pas" că expresia "ghinion", rostită într-o emisiune Gândul Live, a fost doar din vina sa, "întrucât a lăsat garda jos". Klaus Iohannis susţinea că se aştepta la un interviu într-un mediu prietenos.

"Nu întotdeauna astfel de întâlniri cu jurnaliştii decurg bine, aşa cum ţi‑ai dori de fiecare dată. Un astfel de moment, care mi‑a displăcut profund, a fost acela în care am rostit de‑acum celebra replică "Ghinion!", care a făcut deja istorie. Am trecut peste acel moment, insă admit că a fost doar vina mea, întrucat am lăsat garda jos.

M‑am dus la o emisiune unde am considerat că există un mediu prietenos, dar m‑am trezit faţă în faţă cu un moderator foarte agresiv. Şi, în loc să‑mi păstrez calmul, cum procedez in mod normal, am reacţionat la atacul moderatorului, lucru pe care apoi nu l‑am mai făcut. Concluzia este cat se poate de simplă: nu pot să‑l fac mai bun pe omul din faţa mea, dar pe mine pot să mă fac mai bun. Mulţi au fost şocaţi de acel moment şi au crezut că a fost o mare greşeală. Eu nu am perceput lucrurile aşa", scria Klaus Iohannis în noua sa carte.

Surse: http://www.dcnews.ro/ si http://www.paginademedia.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu