Share

Un cunoscut prezentator si-a anuntat plecarea de la Realitatea TV

Realizatorul si prezentatorul emisiunii "Oameni și fapte", alături de Emma Zeicescu, Ovidiu Marincea a anunțat pe pagina personală de Facebook că își ia "o vacanță lungă și de reflecție de la Realitatea TV", potrivit b365.ro.

"Dragilor, mi-am luat o vacanță lungă și de reflecție de la Realitatea TV. Mă odihnesc, dar fac și lucruri interesante. Îmi intensific proiectele de comunicare publică, susțin niste examene și este posibil ca dupa vacanță să fac cu totul altceva. Până atunci, vă doresc o vară liniștită!", a scris Ovidiu Marincea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit aceleasi pagini de Facebook, Ovidiu Marincea este și redactor-șef al site-ului jurnalistii.ro.


Emma Zeicescu: Nu a fost niciun conflict, nici cu mine, nici cu conducerea postului

A fost cool! O emisiune vie, cu doi oameni sinceri! Bine, trei oameni sinceri ...sa nu-l uitam pe „batranul chinez", Silviu Secrieru ( producatorul Oameni si Fapte). Asa cum a anuntat, Marincea si-a luat o perioada de reflectie. Eu vreau sa ii multumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am avut impreuna, pentru chestiunile serioase pe care le-am analizat si mai ales pentru memorabilele noastre crize de ras! Lui Ovidiu ii doresc sa mearga inainte, ca merge bine. Il anuntam pe aceasta cale, ca il asteptam mereu cu o cafea buna, din aia scumpa, stie el! Noua, mie si lui Secri ne raman stirile si Breaking News-urile.

PS: Si ca sa evit intrebarile.... Nu a fost niciun conflict, nici cu mine, nici cu conducerea postului", a scris Emma Zeicescu pe blogul ei.

Sursa: http://www.dcnews.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu