Share

Jurnalist Antena 3: "Mă despart de știri". La ce post TV se mută

Un jurnalist Antena 3 a anunțat pe pagina sa de Facebook, că merge mai departe și că se desparte de știri.

"Mă despart de ştiri...", a început Sonia Simionov postarea de pe pagina sa de Facebook. Reporter până acum la Antena 3, ea continuă: "După 4 ani şi jumătate, mă despart de ştiri. Dar nu mă despart de televiziune! Nu mă despart de Antenă!".

"În urmă cu o lună am decis să merg mai departe. Într-un nou proiect, o nouă provocare, un alt drum. Poate că unii dintre voi vor fi surprinşi de formatul în care mă vor vedea. Vreau să vă asigur că, deşi este clar că va fi un cadru în care nu sunteţi obişnuiţi să mă vedeţi, voi fi tot eu! Aşa cum mi-am construit o imagine a jurnalistului obiectiv şi serios în tot acest timp, aşa voi continua. Chiar dacă voi face... altceva! Am sprijinul unei întregi echipe de oameni excepţionali şi profesionişti. În tot! Am decis să mă implic în acest proiect cu sufletul deschis. Sunt convinsă că pot face asta, că ştiu să fac asta, sunt convinsă că sunt lucruri pe care încă nu le cunosc, dar pe care le voi învăţa repede şi sunt sigură că oamenii cu care voi lucra sunt cei mai buni!", a scris Sonia Simionov.

Sonia Simionov, la Antena 1, din toamnă

Jurnalista Sonia Simionov va prezenta din aceasta toamna show-ul “Am ceva sa-ti spun”, la Antena 1. Formatul Am ceva să-ți spun este unul asemănător cu emisiunea Iartă-mă, prin care oameni obișnuiți pot să încheie un conflict cu cineva apropiat lor sau își pot arăta recunoștința.

Sursa: http://www.dcnews.ro
Sursa foto: http://jurnalul.ro/


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu