Share

Comitetul Director al TVR a aprobat grila de toamnă. Ce se va intampla cu emisiunile Iulianei Tudor si a lui Dragos Patraru

Comitetul Director a votat grila de programe care va intra la începutul lui septembrie. În acesta, apar emisiunea Gândește liber a lui Sorin Avram, Starea Nației a lui Dragoș Pătraru, dar și emisiunea Foc încrucișat.

In prezent se caută soluții pentru finanțarea emisiunilor din grila de toamnă. În varianta de grilă aprobată, emisiunea lui Dragoș Păraru este mutată mai devreme, de la ora 22.oo, pe tronsonul lui Moise Guran.

In legatura cu aceasta mutare, Dragos Patraru a avut o reactie pe contul său de Facebook. "Date fiind cifrele de audiență, despre care unora le e cam teamă să vorbească, TVR decisese că Starea nației intră la ora 22.00 înainte să plece Moise Guran, dar asta e mai puțin important, nu?".

Emisiunea lui Mircea Dinescu și programul de folclor al Iulianei Tudor nu se regăsesc în grila care intră de la 1 septembrie. Cel mai probabil acestea fi incluse în grilă începând din luna octombrie. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, și pentru aceste emisiuni se caută soluții de finanțare.

In plus, în grila de toamnă, tronsonul dinaintea orei 19.00 va fi ocupat cu emisiuni talk-show ce vor fi moderate de realizatori din TVR.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu