Share

Mihai Petre, decizie de ultima ora. Unde il vom vedea din octombrie pe fostul jurat de la "Dansez..."

După o perioadă în care “nesuferitul” jurat a cam dat de pământ cu mai toţi concurenţii care i-au ieşit în cale la PRO TV, la Antena 1, Petre şi-a exercitat “meseria” doar jumătate de sezon, la “Dansez printre stele”, un show sistat prematur din cauza rezultatelor slabe.

Tras pe linie moartă în lipsa unor locuri libere la masa VIP-urilor, recent, coregraful a fost “înscăunat” din nou jurat, noteaza Libertatea
Pe jumătate, căci, de data aceasta el nu va trebui să fie atent la execuţiile tehnice ale unor dansatori amatori sau experimentaţi, ci va fi obligat să aprecieze, cum numai el va şti, talentul nativ sau modelat de dresori şi stăpâni al unor... animale de companie.

Dublat de Diana Munteanu

Misiunea sa va fi cu atât mai dificilă cu cât la preselecţiile emisiunii de divertisment “Ham Talent” românii au venit nu numai cu pisici, câini şi papagali, ci s-au înscris în concurs şi cu şerpi, dihori, porci vietnamezi şi chiar cu tarantule şi şopârle.
Ajutoare de nădejde în aprecierea graţiei unei tarantule sau în dezinvoltura verbală a unui papagal vorbitor îi vor fi Diana Munteanu şi dresorul Gabriel Cocu. Lozul cel mare l-a tras însă Liviu Vârciu, care va fi prezentatorul producţiei al cărei prim episod ar trebui să fie difuzat la Antena 1 începând cu luna octombrie.

Pentru a fi siguri că nici un animal - fie el sălbatic sau de casă - nu va păţi ceva, în echipa de prezentatori au fost cooptaţi şi doi reprezentanţi ai Protecţiei Animalelor, care vor urca pe scenă în calitate de coprezentatori.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu