Share

Din noiembrie veti putea urmari programele Antenei 3 numai contra cost

Pe site-ul Antenei 3 a fost postata o scrisoare catre telespectatorii acestui post de televiziune, prin intermediul careia, acestia sunt instiintati ca incepand cu data de 1 noiembrie 2015 va fi introdus un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live.

Astfel cei ce doresc sa vizioneze in continuare programele acestui post de televiziune vor trebui sa pleteasca in fiecare luna cate un euro.

Redam mai jos scrisoarea Antenei 3:

Dragii noștri prieteni,

Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaște bine, a ne susține, a ne prețui reciproc. Relația pe care am stabilit-o este onorantă și ne responsabilizează, motivîndu-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant.

Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziție critică, fermă față de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Grație solidarității de care ați dat dovadă, am realizat producții care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internațional și au reprezentat o voce împotriva nedreptăților, iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de știri din România!

Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit.

Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei.

În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.

Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, și că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre.

Vă mulțumim,
Echipa Antena 3

Sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/media/scrisoarea-antenei-3-catre-telespectatorii-sai-312860.htmlShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu