Share

Stelian Tanase ca si demis dupa votul de astazi al Senatului. Cine ar putea fi noul Presedinte al TVR

Comisia de Cultură a decis astăzi cu 17 voturi pentru, un vot împotrivă și o abținere, respingerea raportului de activitate al Televiziunii Române, scrie Realitatea.net.

Șeful TVR va putea fi demis, dacă raportul va fi respins și în plenul reunit, săptămâna viitoare. În mod normal, viitoarea propunere pentru șefia TVR aparține PNL.

Senatorii din Comisia de Cultură i-au reproșat lui Stelian Tănase faptul că nu s-a prezentat la ședință.

Numele vehiculat pentru functia de Presedinte al TVR este Madalin Voicu

Conform stiripesurse.ro, propunerea Parlamentului pentru șefia SRTV va fi fostul deputat PSD Mădălin Voicu, cel care fusese numit în urmă cu câteva săptămâni consul general al României la Bonn (Germania).

După ce Mădălin Voicu a demisionat din Parlament pentru a pleca la post și şi-a rezolvat câteva chestiuni administrative, printre care legalizarea unei relații vechi pentru a putea încasa și soția sa o remunerație, planurile au fost date peste cap de picarea raportului TVR.

Victor Ponta l-a revocat pe Mădălin Voicu din poziția de consul general pentru ca acesta să poată veni în fața Parlamentului pentru a prelua Televiziunea Română. Planul este într-o fază avansată și noul Consiliu de Administrație al TVR, în frunte cu Mădălin Voicu, este posibil să fie votat săptămâna viitoare.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu