Share

Una dintre cele mai iubite televiziuni romanesti din anii 90 a inceput din nou sa emita

Primul post muzical românesc, Atomic TV, a inceput din nou sa emita. Deocamdata doar online, insa conform paginii de Facebook Atomic TV, postul de televiziune va fi in curand prezent pe toate retelele de cablu din Romania.

Pregatirile de relansare oficiala a postului de televiziune patronat de acelasi Nic Serbu par a fi in linie dreapta. In urma cu o luna, Atomic TV anunța ca angajeaza PR, VJ-prezentator emisiuni tv, cameramani, event manager, asistent manager, director de programe, secretara, grafician, tehnician montaj, operatori.

Vizionati AICI emisia LIVE a ATOMIC TV

Atomic a deschis piaţa în 1999, devenind principalul post de profil din România. Printre emisiunile de succes ale postului, s-au numărat: Atomic Cafe, Selector, Reactor, Insomnia, Vibraţii, Aria 52, Rockada, Andrenalize, Romanian Top 100, Klub Bizzar, Febra, Subcultura etc.

În urma datoriilor acumulate către firma Empire, firmă care a produs o mare parte din clipurile difuzate pe post, marca Atomic a fost pusă sub sechestru şi scoasă la vânzare, astfel încât, după o lungă perioadă de procese, Atomic TV a fost nevoit să renunţe la propria denumire, transformându-se astfel în TV K Lumea (sloganul cu care postul s-a lansat) - iunie 2004.

După integrarea sa în cadrul SBS Broadcasting Group (august 2006), postul a trecut printr-o serie de modificări, ajungându-se până la tranformarea numelui, în KissTV (noiembrie 2006) şi abordarea unui nou stil. Valoarea de piaţă a tranzacţiei a fost estimată la 3,5 milioane de euro.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comentarii:

  1. Legendarul Atomic Tv nu e totuna cu Atomic Tv patronat de Serbu! Lumea tine minte Atomic-ul original. Atomic-ul preluat de serbu a fost un fas. Nu a mai avut productii originale, nu a mai avut aportul oamenilor de media si a avut o viata foarte scurta. Daca va veti uita pe pagina de facebook a atomicului original veti intelege... si ei au auzit de aceasta relansare dar stiu ca nu e vorba de ei si de altfel nu recunosc brandul.

    Serbu a preluat o marca cunoscuta! Atat! Apoi a achizitionat o solutie ieftina de broadcast; ceva de genul un media player si un computer tare pe grafica. Videoclipurile difuzate erau luate de pe torente sau aduse pe hard-uri de la alte postri tv din europa de est. Nimic legal dealtfel. Daca va amintiti ultima perioada in care mai emitea postul lui Serbu, clipurile erau editate asa incat sa nu se vada sigla sau grafica... Serbu se bate cu pumnul in piept ca el e tatal atomic-ului.

    Stau, ma uit si ma minunez: se tine cu dintii de acest brand. Ok, poate e mai usor sa reanvii un brand de renume. Dar se foloseste de sloganul Tv K lumea care nu ii apartine! Vad in continuare greseli de PR cu duiumul. Sunt curios, macar va emite hd? Ma indoiesc! Sper ca Cna-ul sa nu ii dea licenta avand in vedere istoricul sau.
    Fratilor daca vreti sa vedeti video clipuri non stop, uitati-va pe youtube sau pe alte posturi serioase. Nu va mai agatati de trecut. Atomic a murit demult iar cel pe care vrea sa il invie Serbu nu e decat un alt mod de a face bani pe spatele prostilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai scris mai sus e cam amestecat, se pare ca detii ceva informatii dar ai mai si gresit. Eu am auzit accidental de "re-lansarea" Atomic Tv. Postul de cand a fost impartit (feliat) si ajuns in posesia lui Serbu Nicolae, a avut tot felul de neclaritati in functionare si a comis ilegalitati. Se stie ca postul a functinonat ilegal o buna bucata de timp, apoi difuza videoclipuri ale caror drepturi nu le avea. In rest bla bla totul e istorie si se stie...

      Spuneam ca am auzit accidental in toamna asta de re/lansare. Mi-a sheruit si mie pe pagina de facebook cineva continutul in care domnul Serbu Nicolae se lauda ca mai e putin... bla bla bla... ca ii da drumul... Pe 1 Octombrie am vazut ca a dat drumul la stream video pe site. Se laudau ca e hd stream-ul.... Ce dracu... nici pe telefon hd nu se vede oglinda, cu atat mai putin pe laptop cu ecran hd sau pe smart tv hd. Imaginea cand e full are macroblocuri si urme (dare)... O fi de la encoder din setari dar clar ce hd e ala. Daca nici pe online nu reusesc sa dea hd curat, cum au sa reuseasca pe tv?

      Vorba aia: e loc pentru toti! La atatea posturi de rahat gen kiss tv, Mtv ro sau U tv ce mai lipseste unul?... Toate dau aceleasi videoclipuri, nimic nou sub soare... Vorbeau de emisiuni? Ce emisiuni? Au bani de productie? Om trai si om vedea. Pana una alta si eu consider ca ar fi culmea si aberant ca CNA-ul sa ii dea licenta de emisie lui Serbu dupa ce au avut atatea probleme cu el.
      Parca functiona doar pe Upc si Dolce. Rcs stiu ca nu vroia sa ii preia in ruptul capului. De ce ar vrea acum? Cu ce vine nou un astfel de post? Cu clipuri non-stop ce se gasesc in air rotation la celelalte posturi?

      Ștergere
  2. Adrian:
    Din toamna lui 2015 Atomic Tv ne tot ameninta ca revine pe toate relelele de cablu. Oare? Stau si ma intreb... Sau nu e decat o miscare proasta de marketing ieftin. Pana una alta exista un stream amarat sd pe care sunt videoclipuri proaste (aceleasi clipuri ce le vedem pe Utv, Kiss Tv sau Music Chanell sau Zu tv).
    Linkul e urmatorul: http://atomictv.ro/

    Tind sa cred ca nu decat o alta miscare proasta a patronului ce detine marca Atomic. Si anume, sa faca reclama celui mai jalnic club din Centrul Vechi la care este partener. Clubul se numeste Grand Prix... tot o reminiscenta a vechilor obsesii privind masinile de curse, circuitele auto et comp...

    RăspundețiȘtergere
  3. De rasul lumii acest brand atat de uzat si de prost incat doar la auzirea lui provoaca reflux gastric.

    In viata mea am fugit de escroci, combinatori, evazionisti sau de asa zisii smecheri.
    Domnu Nic Serbu asta a facut toata viata. A mintit cat a putut. A cumparat o marca, apoi a dat niste zeci de mii de dolari pe aparatura de emisie. Acel post a mers cu investitii minime, nu se investea in aparatura, in oameni de valoare. Postul Atomic Tv ce functiona ilegal dintr-un anumit punct de vedere, difuza clipuri video luate din diverse surse. Se taiau clipurile asa incat sa nu se vada sigla originala. Totul ilegal si cu o mare lipsa de profesionalism. Din pacate lumea in care traim e plina de "personaje" gen Nicu Gheara, Nicolae Serbu ce acum se numesc oameni de afaceri. De la bisnita ilegala si imorala facuta in regimul comunist si pana la "invartelile" din democratie nu a fost decat un pas.
    Afaceri aflate la limita legalitatii, evaziune fiscala la greu si munca la negru. Cei ce muncesc sau au muncit la acest domn, stiu prea bine cum stau lucrurile.
    Un lucru e cert: Atomic Tv nu va mai capata licenta de emisie de la organele abilitate. Si cu toate astea domnu Serbu minte zilnic prin anunturi pompoase in care se spune ca "in scurt timp Atomic Tv pe toate retelele de cablu". Chiar pe toate domnu Serbu?

    RăspundețiȘtergere