Share

UPDATE: UPC a introdus 10 posturi de televiziune in grila sa

Asadar, sunt 8 canale SD si 2 HD, dupa cum urmeaza :

Canale SD: TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Târgu-Mureș, TVR Timișoara, Trace Sport, Doq RO, Estrada TV
Canale HD: Trace Sports Stars HD, Trace Urban HD.

Introducerea canalului myZEN TV HD a fost amanata.

Stirea initiala:

Conform Forumului Softpedia in data de 20 octombrie 2015 in grila UPC vor intra 4 posturi noi de televiziune, dintre care 3 in format high definition.

Acestea sunt: Trace Sport S.D si H.D, Trace Urban HD, Doq RO si myZEN TV HD

Trace Sport este primul canal de divertisment dedicat exclusiv celebrităților sportive și viețile lor private. Canalul este acum disponibil în întreaga lume, în 80 de țări și nouă limbi

Trace Urban difuzează cele mai populare genuri de muzică urbană, inclusiv cele mai noi: R&B, Hip Hop, Reggae, Latin, Dancehall, Reggaeton, Oriental, Afro Beats, Electro, Techno, Club etc. Muzica este difuzată în diverse formate, cum ar fi videoclipuri muzicale, topuri, making-of-uri, în spatele scenei, concerte etc.

DoQ TV este o televiziune de documentare care prezintă întâmplări fascinante despre lumea înconjurătoare, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la ştiinţă şi tehnologie şi de la mistere până la religie.

MyZEN TV este o invitație de a vă relaxa în fața micului ecran si de a face exerciții de respiratie, relaxare, stretching, yoga sau pilates



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu