Share

Mihai Bendeac revine cu “În puii mei” la Antena 1. Cand va fi difuzata prima editie

Mihai Bendeac revine pe 30 noiembrie cu "În puii mei" la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată luni, de la ora 20.30. Prima ediție a programului "În puii mei" face parte dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise în acest an.

Antena 1 avea în program luni, de la 20.30, reality show-ul "Șerifi de România", care se va decala cu o săptămână. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie postul Antena 1 va avea un program special, emisiunea lui Bendeac făcând parte din acesta.

"Personaje noi, invitați surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale show-ului de comedie", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Mihai Bendeac, despre revenirea emisiunii "În puii mei" la Antena 1:
“Vă mărturisesc faptul că, deși este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României, poate fi și o pacoste. Fiecare scheci "În puii mei" a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula și textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă știau intonația, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că "În puii mei" s-a anulat în plin succes, contrar uzanțelor românești de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic.”

Sursa: http://www.paginademedia.ro/



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu