Share

Andrei Plesu, atac dur la adresa unor jurnalisti din Romania. Reactiile lui Ciutacu, Badea si Striblea

Cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ovidius" Constanţa, Andrei Pleşu a declarat, citat de Constanța noastră, că nu doar clasa politică trebuie schimbată, ci, odată cu ea, şi presa.

"Am spus aşa, să mă iertaţi, dar ceva gazetari nu schimbăm? Cade primul ministru, cade guvernul, cad toate alea, dar noi tot cu Ciuvică, Ciutacu, Striblea, Rareş Bogdan, ăştia-s eterni. Sorin Roşca Stănescu a ieşit din puşcărie direct la televizor şi ne explică, seară de seară, ce-i cu dreptatea. Nu-i vorba doar de ziarişti. L-am întrebat şi pe Răzvan Theodorescu: domnule, ce cauţi cu toţi golanii la televizor, seară de seară acolo? Nu ţi-e jenă să apari cot la cot cu Codrin Ştefănescu, care-i un caraghios şi un obraznic de mâna a treia?".

Replica lui Victor Ciutacu a venit imediat: "Iar n-are loc de mine filosoful glossy. Bre, da', cum ar zice Noica de la Paltinis, matale nu ți se pare suspect că, de la Răscoală încoace, taman Voinicia Ta e de neurnit de la masa cu merdenele a tuturor regimurilor politice?".

La randul sau, Mircea Badea a replicat: "Fibră de stalinist. Primitv. Confuz social. Și n-a aflat că s-a inventat telecomanda".

Catalin Striblea a avut un comentariu scurt pe contul sau de Facebook - "Domnule Plesu, v-am urmat sfatul" - aluzie la decizia sa de a intrerupe colaborarea cu postul B1 TV.

Sursa: http://www.dcnews.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu