Share

Ponta a demisionat. Reactia oamenilor din media

Mircea Badea: Bravo! E minunat!

Pe blogul sau Badea a postat urmatoarele: ”PONTA SI-A DAT DEMISIA! SUNT FAN!!!
Asa da! Bravo! E minunat! Era momentul ca tinerii frumosi si liberi care cred ca sunt 60 de morti ascunsi la morga sa conduca tara. Plus ca…mineriade.
Sistemul a mai invins o data. Sa vina pedelistii! Astept de mult momentul. In sfarsit s-a intamplat. Pace si securitate!”

Victor Ciutacu: De ziua lui Basescu

Victor Ciutacu, după demisia lui Victor Ponta de la Guvern, a scris câteva rânduri.
"Ponta a plecat. De ziua lui Băsescu. Credeți că s-a terminat? Să vedeți ce începe!"

Bogdan Chirieac: Gest de om politic european

"Gestul nu este al politicienilor, ci al lui Victor Ponta", a declarat Bogdan Chirieac.

"Victor Ponta se dovedește om politic în sensul bun al cuvântului. Victor Ponta a făcut ce trebuia să se întâmple. Victor Ponta și-a asumat, chiar dacă nici măcar nu era în țara. Despre viitor politic, astea sunt alte discuții.
Victor Ponta face un gest de om politic european. Ce este în spatele său urmează lupta crâncenă pentru putere. Urmează să vedem cine va fi "Guvernul meu", ce vor face structurile, dacă Parlamentul va mai avea vreun rol, dar astăzi dimineața, după demonstrația de aseară cu 25.000 oameni în stradă, Victor Ponta a făcut exact ceea ce trebuia.
V-am spus că după ce a pierdut prezidențialele de anul trecut, Victor Ponta a devenit un om politic autentic, și este un om politic în acest moment", a declarat Chirieac.

Rares Bogdan: Alegeri anticipate!

Realizatorul Realitatea TV a postat pe contul sau de Facebook: "Nu plecam pana nu plecati!", "Sa va fie frica, romanii se ridica!", "Nu va fie frica Victor Ponta pica!" ASEARA din pieptul a 32.000/35.000 de oameni aflati in strada in centrul Bucurestiului. Astazi ar fi fost 50.000 sau 70.000 iar vineri 100.000 si duminica 150.000! Plus orasele Romaniei care se pregateau sa se ridice. Dar GATA, ROMANII SINCERI au invins! Victor Ponta a demisionat, Gabriel Oprea a demisionat, Cristian Popescu - Piedone a demisionat. Ce urmeaza? Vom vedea.... Parerea mea ca e vremea TEHNOCRATILOR si al INDEPENDENTILOR sustinuti in Parlament de de o larga coalitie al celor ce iubesc tarisoara asta si cred inca in Romania profunda! ...SAU mai bine, ALEGERI ANTICIPATE!

Patrick André de Hillerin: Nu-i suficient!

Jurnalistul  de la catavencii.ro a postat pe blogul sau un text emotionant: "(...)Hai, demisionați toți. Dați străzii o șansă să restarteze corect țara asta. Fără guverne de uniune națională, fără predoi, gorghii, blagi, orbani și alte alea. Plecați toți, acum! O să fie haos? Țara n-o să fie guvernată? Hai sictir. Fac pariu că ne descurcăm mai bine fără voi, cel puțin o perioadă(...)" Restul textului il gasiti aici - http://www.pah.ro/nu-i-suficient/

Cristian Tudor Popescu: Mă surprinde plăcut acest gest

"Pentru mine este o surpriză demisia lui Victor Ponta, nu mă așteptam, spuneam chiar aseară la Digi24 că după cum îi e felul, după cum a fost până acum ca prim-ministru, adică laș, adică ticălos în atâtea situații... E, acum mă surprinde plăcut acest gest, dincolo de orice combinații politice. Firește că situația lui stătea într-un fir de păr, că era la mâna lui Dragnea, Oprea, dar dincolo de toate astea vreau să iau acest gest totuși ca o apropiere a tânărului Ponta de tinerii care au ieșit în stradă azi-noapte", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24 imediat după demisia anunțată a premierului.

Surse: Facebook, DC News, Romania TV



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu