Share

Recomandare CNA catre televiziuni: Fara transmisiuni de la priveghi si inmormantari

Consiliul Național al Audiovizualului vine cu o recomandare pentru televiziuni. Membrii au votat în ședința de astăzi, prima după tragedia de vineri noapte din Colectiv, să trimită o scrisoare prin care recomandă televiziunilor să nu difuzeze imagini de la înmormântarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv.

Forul audiovizual a luat această decizie după ce a primit un apel de la familiile a două dintre victimele incendiului, Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, şi Cătălina Ioniţă, apel trimsi și presei.
Familiile lui Mihai Alexandru şi a Cătălinei Ioniţă, victime ale tragediei din clubul Colectiv, fac un apel la decenţă şi discreţie, cerându-le reprezentanţilor instituţiilor publice, mass-media, societăţii civile şi persoanelor particulare să respecte dreptul la intimitate al familiilor îndoliate.
„Familiile cer presei să se abţină de la a filma, transmite, prelua şi afişa imagini de la priveghi şi de la ceremoniile funerare, ca o dovadă de respect pentru memoria Cătălinei şi a lui Mihai, precum şi pentru durerea familiilor. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată în mesaj.

Sursa: http://www.paginademedia.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu