Share

Recomandarea Telenet: “Zig Zag prin România”, unul dintre cele mai frumoase proiecte de promovare a Romaniei si ale adevaratelor valori

Un grup de tineri cu pasiuni comune pentru educatie, calatorit si citit, a lansat un proiect ce poate deveni cea mai interesanta carte de vizita a Romaniei – Zig Zag prin Romania. Cei 10 prieteni si-au propus sa faca o călătorie timp de 5 ani prin România pentru a promova locurile spectaculoase și oamenii cu adevărat valoroși cu care ar trebui să ne mândrim.

Au început in 2014 cu Botoșani, Suceava, Maramureș, Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, iar in prezent se află în Mehedinți pentru aproximativ 40 de zile, urmand a continua cu cele 32 de județe conform traseului în zigzag.

Detalii despre aventura lor, gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

“Scriem cărți educaționale și turistice, și creăm materiale multimedia pentru toate cele 41 de județe din țară. Arătăm tuturor românilor că avem o Românie frumoasă, cu personalități de poveste și locații turistice cu tradiții și meșteșuguri specifice fiecărei zone din țară.
Unde-s mulți puterea crește și povestea nu se-oprește așa că în Iași, începând cu anul 2012, 10 tineri am alcătuit o viziune comună și o dată fixă care a dat startul numărătorii inverse: o călătorie în jurul României timp de 5 ani cu plecarea în data de 16 august 2014!

Pe acea dată ne-am lăsat locurile de muncă și am pornit în aventura vieții noastre, aceea de a face ce ne place mai mult, să călătorim, să citim și să muncim. În Botoșani, fiind doar primul județ am rămas fără bani. Echipa a convocat un brainstorming de idei și soluții.



Am creat servicii multimedia și web, oferim pachete de promovare și pachete de marketing, grafică&design și copywriting, pentru ceea ce ne ajută la continuarea periplului prin țară: cazare, mâncare, transport, etc; Pentru că în majoritatea parteneriatelor funcționăm în regim de barter sau troc, banii cash îi direcționăm unde nu este deschidere de barter.

În 15 luni s-au strâns 15 cărți, interviuri la peste 600 de români deosebiți din toate domeniile de activitate, atingem în curând 1.000.000 de fotografii dedicate atracțiilor turistice și 10 clipuri inovative cu o dinamică deosebită gen timelapse&hyperlapse (vezi YouTube și site).



Dacă știam prin ce urma să trecem, nu făceam pasul curajos, așa, spiritul aventurii și al cunoașterii ne-a bătătorit traseul până în Mehedinți, al 9-lea județ deosebit. Am început cu Botoșani, Suceava, Maramureș, Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și ne aflăm în Mehedinți pentru aproximativ 40 de zile și vom continua cu cele 32 de județe conform traseului în zigzag ( vezi hartă site).



Am călătorit prin Șvinița, Eibenthal, Dubova, Eșelnița, Orșova și Drobeta Turnu Severin de unde vom acoperi restul județului. Cazanele cu Dunărea, Mănăstirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Cetatea Tricule și Fântâna Cinetică sunt doar câteva dintre atracțiile deosebite ce ne-au stârnit interesul. Apoi oameni ca Tudor Rățoi, domnul Gociu, Marius Cilibia, Raluca Koler și alții, ne-au încântat cu poveștile lor de viață.



Așa cum finalizăm fiecare județ în parte, o să vă dăm de veste de evenimentul nostru Zig Zag prin Mehedinți unde personalitățile de seamă, partenerii noștri și prietenii locali vin cu scop de unitate și a asista la lansarea a minim o carte Zig Zag prin Mehedinți și a unui material foto-video Zig Zag prin Mehedinți.

Slogan: "Uimește-mă povestind, Descoperă-mă călătorind."
Site: www.zigzagprinromania.com
YouTube: www.youtube.com/zigzagprinromania
Facebook: www.facebook.com/zigzagprinromania2014

Vă stau la dispoziție pentru parteneriate media, interviuri, articole sau filmări cu echipa Zig Zag prin România: Ștefăniță Ciubotaru - 0736 702 151 ( stefanita@zigzagprinromania.com )”
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Mulțumim pentru recomandare Telenet! Fie ca această colaborare dintre Echipa Zig Zag prin România și județul Mehedinți să ducă turismul și educația, cel puțin, la următorul nivel :) Vă așteptăm cu drag la eveniment. O zi de poveste!

    RăspundețiȘtergere