Share

Sorin Oancea, proprietarul B1 Tv anunta intreruperea contractului cu cel mai important realizator al postului

Colaborarea dintre postul de televiziune B1 TV si jurnalistul Cătălin Striblea a încetat. “Am stabilit de comun acord cu Cătălin Striblea că întrerupem contractul”, a declarat pentru Paginademedia.ro Sorin Oancea, proprietarul B1 TV. Există șansa unei reveniri? “Deocamdată am hotărât asta de comun acord. Vom vedea anul viitor.”

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Striblea a confirmat, la rândul lui, întreruperea contractului cu B1 TV și a precizat că face "o pauză de televiziune."

Întreruperea contractului cu B1 TV vine după ce, în urmă cu două zile, Cătălin Striblea a participat la concursul CNA pentru a obține o licență radio în București cu un proiect pentru grupul Adevărul.

Ce va face în continuare?

"Daca iese proiectul cu radioul o sa ma ocup doar de el. Daca nu, nu am niciun angajament. Nu am contract, nu am negociat nimic cu Adevarul, nici pentru viitorul apropiat, nici indelungat. Noi colaboram pentru radio, alte discutii nu avem. Nu mai vreau acum la tv. Imi trebuie o pauza de televiziune", a spus Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu