Share

Renunta Pro TV la "Ce se intampla doctore"?

Dupa ce au renuntat la "Omul care aduce cartea" se pare ca sefii Pro TV sunt pregatiti sa scoata din grila inca o emisiune celabra a postului.

Conform Click se pare că din 2016 emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” va fi scoasă din grila PRO TV, astfel că ediţia de sâmbătă (19 decembrie) va fi ultima în care frumoasa prezentatoare le va mai da telespectatorilor sfaturi medicale.

Oana Cuzino este personalitatea medicală cu expunere în media cu cea mai mare credibilitate din România, dar acest lucru nu valorează, se pare, mare lucru pentru şefii ei. Deşi prezentatoarea „Ce se intampla, doctore?” de la Pro Tv este gazda emisiunii de peste 13 ani, vechimea nu pare să fi fost importantă pentru noua conducere a staţiei din Pache Protopopescu.

Surse din interiorul postului au declarat, pentrtu Click!, că emisiunea frumoasei prezentatoare va fi scoasă din grilă. „În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect tv sau va fi pusă pe liber”, au spus aceleaşi surse, pentru Click!

Reactia Pro TV

Oficialii din PRO TV neagă aceste informații. „Emisiunea «Ce se întâmplă, doctore?» se regăsește în grila de programe PRO TV în anul 2016 și va continua să fie prezentată de Oana Cuzino, care face parte din echipa PRO TV”, se arată într-un comunicat transmis de postul tv imediat după publicarea articolului pe click.ro. Totuși, reprezentanții PRO TV au omis că în grila de programe transmisă chiar de ei ediția de sâmbătă a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” este notată cu „ultima ediție”.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. atunci cred ca voiau s-o scoata pe ''doctor sex''.din fericire n-au facot-o.

    RăspundețiȘtergere