Share
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comentarii:

  1. Din toate cele patru emisiuni supuse sondajului, cea votată de mine - "România de la A la Z" - mi se pare cea mai echilibrată, pertinentă şi decentă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la cele mentionate de dl Iona Cogan.

      Ștergere
    2. Acest domn , probabil este din LTD, organizatia fascista , separatista infiintata de Gherman si extremistii maghiari din Cv si Hr .sau nici nu a auzit inca de ea. Emisiunea lui Gherman este facuta permanent cu directie spre dezbinarea romanilor dupa criterii regionale. In opinia acestui domn, ce promoveaza federalizarea Romaniei dupa principiile PPMT,moldovenii sunt rasa inferioara, sudistii ceva mai rau decat moldovenii, iar ardelenii, sunt o natiune separata! Asta se chinuie acest domn sa demonstreze de peste zece ani de zile. Este execrabila emisiunea in care Gherman l-a avut invitat pe tovarasul sau din LTD, Duica Tudor, unde se tanguiau ca sudistii ii numesc pe ei, ardelenii, boanghine ,etc etc. Emisiunea lui Gherman este locul unde acest individ, isi varsa minciunile si aberatiile total deplasate in ceea ce priveste situatia romanilor ,permanent gasind vinovat , atentie, Bucurestiul si bucurestenii, pt politica dusa de asa zisii alesi ai poporului din Parlament. Gaisti pe pagina l;ui de fb ,injuraturile maghiarilor catre orice roman ce nu este de acord cu aceasta separatie facuta de Gherman intre romani pe principiul provenientei regionale. Deasemenea, dansul expune permanent , ca motiv de federalizare toate faptele coruptilor din Parlament , mai ales ale celor din sud si Moldova, dar niciodata, absolut niciodata nu deschide gura despre coruptii din zona dansului care sunt cu duiumul. Deasemenea, a avut o atitudine mizerabila, vizavi de evenimentul de la Colectiv , unde, in oprima seara ,a facut bascalie, spunand si scriind pe pagina sa, ca bucurestenii au primit ceea ce merita. La , 2 ore insa, a sters imediat comentariul, si a devenit,....sensibil la suferinta victimelor,....mizerabil.

      Ștergere
  2. Sabine, nu te lăsa, sufăr împreună cu tine la fiecare emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea lui Banciu
    normal
    de departe cea mai buna emisiune la ora actuala in Romania !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care l-au votat pe Banciu arata exact in ce hal a ajuns populatia acestei tari-grobianismul, marlania, lipsa de...absolut orice, sunt valorile 'cool'. Cine se aseamana se aduna, este clar. Sondajul acesta exact asta arata.

      Ștergere
  4. Dupa parerea mea nu-i poti baga in aceeasi oala (categorie) pe Gherman cu Patraru
    Ca si emisiune echilibrata: 1) Romania de la A la Z, 2) Jocuri de putere
    Ca si pamfet: 1,2,3 Starea natiei
    Banciu pe-undeva prin partea de jos a clasamentului
    Badea...prefer sa nu comentez

    RăspundețiȘtergere
  5. MIRCEA BANICIU normalcel mai tare spune pe bune ceea ce spunela emisiune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Emisiunea lui Sabin Gherman, care mistifica absolut totul cand este vorba de romanii din ardeal. Sabin Gherman care ar maghiariza bucuros tot Ardealul, si care doreste federalizarea si ruperea Transilvaniei de Romania. Vorbim despre acel Sabin Gherman care este apoape in permanent contact cu Eva Maria Barki, prin Mircea Daian. Mircea Daian care il omagiaza anual cu fast pe Horthy , si care il considera un mare erou al Transilvaniei, 9in timp ce pe Avram Iancu, il numeste un criminal ordinar ce trebuie scos din istorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LTD-ist ce esti,....intruchiparea fascismului si a prostiei . O miscare de cretini si retardati mintali, in care maghiarii predomina .

      Ștergere
    2. fireste, e maghiar dupa mama, vorbeste fluent ungureste cu patronul lui, Preacinstitul Paszkany..Si nu pot intelege cum e votat acest specimen care face propaganda la o televiziune de locul 64 in audienta, Look Pllus!!!

      Ștergere