Share

Incepe un nou sezon Ferma Vedetelor la Pro TV. Cine sunt cei 12 concurenți

Cântăreți, actori, un luptător de kikboxing și soacra unui luptător de K1 intră în competiție în cel de-al doilea sezon al emisiunii Ferma vedetelor. Producția ce va fi difuzată de Pro TV în această primăvară și a cărei acțiuni se va desfășura pe o perioadă de trei luni se va filma de data aceasta în Cipru.

Lista concurenților:

Lili Sandu a studiat actoria în Los Angeles, alături nume sonore ale cinematografiei internaționale.
Ami, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, a devenit cunoscută publicului din România prin intermediul hitului Trumpet lights. Un alt succes sonor din repertoriul cântăreței este piesa Deja-vu!

Viorel Sipoș, membru al trupei - 3SE, va lăsa deoparte pentru o perioadă proiectele sale pentru a intra la Ferma Vedetelor.

Benny Adegbuyi, luptător de kikboxing.

Marcel Toader este fost jucător profesionist de rugby, actual om de afaceri, care s-a remarcat în spațiul public ca soț al Gabrielei Cristea. Cei doi au avut un divorț cu scandal în urmă cu doi ani.

Maria Toader, semifinalistă în sezonul 4 de la Vocea României și actuala soție a lui Marcel Toader, este o cântăreață de muzică folclorică.

Saveta Bogdan, cântăreață de muzică populară. „Am trăit la țară și știu tot ce presupune viața în acest mediu. O să fac tot ce pot să îmi sprijin colegii și să le împărtășesc din experiența mea.”, spune Saveta Bogdan.

Anda Ghiță este soacra luptătorului de K1 „Pitbull” Atodiresei.

Mircea N. Stoian, jurnalist, este fostul partener de platou al lui Capatos la emisiunea Un show păcătos.

Paul Ipate este absolvent al Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, secţia Actorie. Cunoscut publicului pentru piesele de teatru și pentru filmele de lungmetraj.

Sorana Darclée fosta componentă în trupa ASIA.

Octavian Strunilă este cunoscut publicului pentru piesele de teatru, dar și pentru filmele și serialele TV. Pe lângă cele peste 1000 de episoade filmate pentru producțiile PRO TV și Acasă, Octavian Strunilă este și unul dintre câștigătorii concursului Dansez pentru tine, dar și unul dintre concurenții de la MasterChef Celebrity.

Sursa: Pagina de MediaShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu