Share

The Medical Channel a fost lansat oficial în România. Unde poate fi urmarit

Televiziunea The Medical Channel, o sursă de informații dedicată educării publicului pe teme medicale, a devenit acum disponibilă în România. Abonații AKTA, o companie care este prezentă în principal în zonele rurale si urbane mici si care acoperă peste 4500 localități, sunt primii care au acces la aceasta televiziune.

Limeclip Ltd este compania media din spatele acestui canal, concentrat exclusiv pe nișa medicală. Televiziunea informeaza publicul prin intermediul unor programe dedicate si prin sfaturi oferite de catre experti, pentru a spori conștientizarea populatiei in privinta diverselor aspecte medicale.

Dan Voicu, director de marketing la AKTA, a precizat: "The Medical Channel reprezinta o noutate absoluta pentru piata romaneasca si AKTA este mândră sa fie prima platformă care lanseaza aceasta televiziune in Romania. Noi credem că The Medical Channel are un continut care este foarte potrivit pentru abonatii noștri și așteaptăm cu nerăbdare să observăm reactia acestora, cat mai curand posibil."

Sursa: HD Satelit



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu