Share

Euforia a fost inlocuit cu Happy Channel. Grila noului post tv

De la telenovele, la comedii și seriale americane de succes, dar și producții proprii. Grila Happy Channel a intrat oficial pe TV astăzi, de la ora 16.00.

Televiziunea de femei a trustului Intact promite că va sta departe de programele-tabloid. Postul și-a început emisia astăzi cu o parte din productii, urmând ca din 8 martie să înceapă și difuzarea producțiilor proprii.

Grila postului, pe ore:

De la ora 16.00 serialul sud american, marca Televisa, “Inima mea e a ta!” , o producție 2015, cu actrița Silvia Navarro în rolul Anei Leal.

De la ora 18.00, Happy Channel vine cu o altă premieră ( o producție 2014 -2015, marca Televisa): „Fiorella spune da!” , cu Livia Brito în rol principal.

De la ora 19.00, e ora serialului turcesc. “Prizoniera dragostei”, care a mai fost difuzat de Euforia în trecut, va avea câte două episoade. Happy Channel reia difuzarea primei părți și va continua cu a doua parte a serialului.

Începand cu ora 21:00, zilnic de luni până vineri, intra in scena serialele americane. Dr House, la ora 21:00, “Prietenii tai”, de la ora 22:00, “White Collar” la ora 23:00, iar de la 00:00 începe serialul american “Revenge”.

De marți, 8 martie, de la ora 20.00 (urmand ca din 9 martie sa fie difuzată in doua parti, de la 17.00, la 18.00, prima parte si de la ora 20.00, a doua parte) are loc premiera emisiunii “Dreptul la fericire”, un show, difuzat de luni până joi, care își propune să prezinte și să găsească soluții pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile.

Timp de trei luni, cinci femei vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-și depăsi traumele, de a-și regăsi drumul spre o viată normalăși de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situații similare.

Tot din 8 martie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:50, Happy Channel va avea magazinul informativ “Happy Day”, ai cărui moderatori sunt Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Criss și Vlad vor realiza, impreună, un magazin COOLltural informativ care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni pană sambătă, de la 23.50 la 00.00. Saptamanal, aceste pastile vor fi impachetate intr-o editie de o ora sub brand-ul Happy Weekend, programata vinerea, de la ora 17.00.

Alături de Criss și Vlad, rubrica Happy Day va avea și un reporter special, Raphael Tudor. Ariile tematice atinse vor fi cele din zonă teatrală (HappyPlay) cinematografică (Happy Cinema) operă și operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (Happy Hit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) sau festivaluri (HappyFest).

În fiecare weekend, de la ora 16:00, Happy Chanel va difuza serialul “Pastreaza speranta” (Saving Hope), urmand ca de la ora 17:00, in fiecare sambata si duminica, sa fie difuzat serialul “Downton Abbey”.

Sursa articol: Pagina de Media

Sursa captura foto: Forum Softpedia



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu