Share

Ovidiu Anton va reprezenta România la Stockholm

UPDATE: Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm (Suedia), cu piesa "Moment of Silence", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat duminică seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Ovidiu Anton, care va reprezenta România la Eurovision 2016, a fost ales în urma punctajului primit de la public, prin televoting.

Astfel, Ovidiu Anton a obţinut 6.585 de voturi din partea publicului. Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu 4.702 voturi, iar pe poziţia a treia, Florena, cu 3.491 de voturi. Pe poziţia a patra s-a situat Dream Walkers, pe locul al cincilea, Mihai Trăistariu, iar pe locul al şaselea - Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ.

În finala selecţiei naţionale de duminică seară, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, din cele şase piese rămase în concurs.

____________________________________________________________________________________

Muzică electronică, dar şi populară, ţipurituri, dar şi ritmuri moderne, instrumente noi şi concepte muzicale în premieră, explozie de lumină şi culoare, un show cu emoţii şi plin de dinamism vom vedea şi asculta duminică seară, în finala Selecţiei Naţionale Eurovision.

După ce şi-au încheiat vineri misiunea în cadrul concursului, patru dintre cei cinci membri ai juriului – Zoli, împreună cu Zoli TOTH Project, Cezar Ouatu, Randi şi Uddi alături de Horia Moculescu – susţin recitaluri care mai de care surprinzătoare. Paula Seling, care ne-a reprezentat, împreună cu OVI, la Eurovision în 2010 şi 2014, nu putea lipsi de la Baia Mare. În deschiderea finalei ea aduce, împreună cu artişti ai zonei, reinterpretări ale unor melodii populare din Maramureş. Şi Lidia Isac, reprezentanta din acest an a Republicii Moldova la Eurovision, vine să ne cânte melodia cu care va concura la Stockholm. Finala Eurovision România poate fi urmărită în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR HD, TVR Moldova, duminică, 6 martie, de la 20.30.

TVR 1 LIVE

Publicul votează timp de o oră şi alege reprezentantul României pentru Eurovision 2016

În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt concurenţii pe care îi vom vedea pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare, în finala naţională a concursului Eurovision 2016. Dintre ei, publicul va alege câştigătorul. Ordinea intrării în concurs în finala Eurovision România a fost stabilită în direct la TVR 1, în emisiunea Eurovision – Selecţia Naţională, transmisă de la Baia Mare sâmbătă, 5 martie.


TVR HD LIVE

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon - 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 06, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

TVR INTERNATIONAL LIVE

Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide după 60 de minute, la semnalul „STOP VOT!”.

Sursa articol & foto: TVR



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu