Share

Ce surprize au pregatit televiziunile din Romania pentru prima zi de Paste

Principalele posturi tv din Romania au pregătit emisiuni speciale de Paşte, mai exact în data de 1 mai când este şi Ziua Internaţională a Muncii.

Iata ce au pregatit PRO TV, ANTENA 1, KANAL D, TVR 1 si ROMANIA TV pentru aceasta zi:

PRO TV

Dupa Ştirile de la ora 19, PRO TV va difuza o noua editie FERMA VEDETELOR, incepand cu ora 20:30 in care vom vedea cum îşi petrec Paştele în Cipru concurenţii rămaşi în ferma. De la ora 22:30 PRO TV va difuză o ediţie specială a emisiunii CLIPA DE FERICIRE prezentată de Amalia Enache.


ANTENA 1

Duminică, 1 mai, în prima zi de Paști, Vasile Muraru și Valentina Fătu au… “Chef de râs”, de la ora 20.00, la Antena 1. “Am pregătit un program deosebit, cu texte umoristice noi, cu invitați speciali și multe surprize, într-o ediție plină de energie și bună-dispoziție. Dacă în edițiile precedente am avut surpriza să joc pe scenă alături de reni și de niște oițe, de data asta voi avea alături și doi cățeluși, care au fost extrem de neastâmpărați”, spune Vasile Muraru.

Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica și Ioniță din Clejani.

De la ora 22.30, telespectatorii Antena 1 au parte de „Bravo, România!”, un show cu români adevărați care fac eforturi și se implică trup și suflet pentru a da o mână de ajutor semenilor lor. Alte trei echipe de români inimoși vor urca pe scenă în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre și Răzvan și Dani, pentru a lupta pentru o cauză nobilă.


KANAL D

KANAL D a pregătit o ediţie cu totul deosebită pentru dubla sărbătoare, show-ul ROATA NOROCULUI, de la ora 20, iar mai târziu este programat reality show-ul OCHII DIN UMBRĂ.


TVR 1

Iuliana Tudor promite un show cu Monica Anghel, „de trei ori primar” la O dată-n viaţă, Mircea Dinescu ciocneşte un ou roşu cu... Cezar Ouatu la Politică şi delicateţuri, iar Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România fac Paştele în Maramureş.

Maria Ciobanu, „ciocârlia muzicii populare româneşti”, oferă telespectatorilor TVR 1 concertul său de retragere, iar tenorul Alessandro Safina aduce parfumul Toscanei şi versurile romantice ale celor mai cunoscute melodii italiene din concertul său susţinut la Bucureşti.

Irina Păcurariu ne arată România deşteaptă la New York, în reportaje despre zece români de excepţie, care au demonstrat că cerul poate fi limita, nu doar la americani.

Spectacole ale Operei Comice pentru copii – Peter Pan şi Hansel şi Gretel, dar şi filme pentru copii sunt programate dimineaţa, iar clasicele Pentru cine bat clopotele? şi Farul de la capătul lumii ne bucură serile la TVR 1.


ROMANIA TV

România TV a pregătit o ediţie de suflet românesc în seara de Înviere. "În aşteptarea Luminii Sfinte, vocile celor mai iubiţi interpreţi de muzică populară vor ajunge la inimile romanilor.

La miezul nopţii, România TV transmite în direct din dealul Patriarhiei Române slujba de Inviere.

In prima si a doua zi de Paşti, din ora in ora, aducem in casele dumneavostra mari artisti ai cantecului romanesc. O petrecere maraton cu cele mai indragite melodii", a anunțat România TV.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu