Share

Licenta CNA pentru o noua televiziune romaneasca. Cand va emite Trafic TV

CNA a acordat, joi, licenţă cu difuzare prin satelit societăţii Telestore SRL pentru o televiziune dedicată informaţiilor din trafic oferite în timp real, denumită Trafic TV, care va începe să emită, cel mai probabil, la 1 mai 2017. În România nu mai există nicio televiziune cu acest tip de format.

Solicitarea a fost susţinută de directorul de programe Teodor Hossu Longin şi de cei doi acţionari ai societăţii: Ionel Bara (50%), care este şi managerul general, şi Răzvan Moldovan (50%), care este şi directorul de vânzări.

Potrivit proiectului editorial, Trafic TV va fi o televiziune "de ştiri în direct despre o lume permanent în mişcare, o televiziune de utilitate publică, de informare rapidă, profesionistă şi exactă asupra situaţiei de moment, dar şi a evoluţiei ulterioare a evenimentelor din fiecare judeţ, dar şi din întreaga lume, în domeniul transportului, 24 de ore din 24".

Noua televiziune va difuza informaţii în direct despre trafic şi transport intern şi internaţional, cu domeniile conexe transportului: turism, asigurări, industria de maşini, de carburanţi, de uleiuri, de pneuri şi accesorii auto, construcţii de infrastructură rutieră, feroviară etc.

Astfel, producţia proprie va fi în proporţie de 90%, restul de 10% reprezentând producţiile altor producători (producţii de divertisment), iar programele vor fi preponderent de informare (80%), cu 5% educative – conform datelor CNA.

Sursa: Mediafax



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu