Share

TVR 2, modificare de grila din 17 octombrie. 11 vedete s-au alaturat postului

Multe filme, seriale, emisiuni de divertisment, documentare, sport, informaţie de actualitate, emisiuni noi alături de cele tradiţionale - intră în emisie, din 17 octombrie, la TVR 2.

Ele marchează un nou început pentru că din această toamnă, prin oferta sa, TVR 2 se transformă într-un post plin de prospeţime, dinamism şi lucruri care ne fac viaţa cu adevărat mai frumoasă!

Raluca Arvat, Iulia Zgripcea, Stela Popa, Teodora Antonescu, Costin Deşliu, George Dumitrescu, dar şi două mari campioane internaţionale, gimnastele Sandra Izbaşa şi Monica Roşu prezintă, din această toamnă, programele informative de la TVR 2. Acestea vor fi coordonate, din 17 octombrie, de către un producător de calibru: Cristi Marin, jurnalist de ştiri cu o experienţă de două decenii şi cu studii de specialitate la BBC şi CNN.

TVR 2 LIVE


Divertismentul la TVR 2 primeşte şi el „forţe proaspete”, astfel că vedetelor consacrate ale postului precum Iuliana Marciuc, Mitică Popescu, Corina Dănilă– li se alătură, în noua grilă, Marina Almăşan, Mircea Radu, Ioana Voicu, Dragoş Huluba şi Diana Cavallioti şi artiştii Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache.

Astfel, din 17 octombrie, tronsoanele principalelor programe la TVR 2 sunt:

• De la ora 8.10 (de luni până vineri), la „Dimineaţa de sport”, Costin Deşliu şi Monica Roşu vă aduc un Matinal cu momente importante de la Jocurile Olimpice RIO, 2016, alături de invitaţi de marcă ai sportului românesc.
• De la ora 10.10 (luni-vineri), Marina Almăşan şi Mircea Radu vă invită în emisiunea cu invitaţi „Femei de 10, bărbaţi de 10” - să urmăriţi disputa amicală dintre cele două sexe, atunci când ele au percepţii sau abordări diferite ale problemelor curente.
• De la ora 13.00 (luni-vineri), puteţi urmări (cu traducere în limbaj mimico-gestual) primul program informativ al zilei. Telejurnalul prezentat de Teodora Antonescu, ştirile sportive fiind prezentate de Monica Roşu.
• De la ora 12.45 (luni-vineri) şi 18.45 (luni-duminică), la TVR 2 „E vremea ta” – noul program în care Iulia Zgripcea ne aduce date nu doar despre timpul probabil, din ţară şi Europa, despre climă, mediu, meteo-turism, dar şi alte informaţii despre cum influenţează starea vremii sănătatea noastră, agricultura, modul de a şofa preventiv, curiozităţi şi sfaturi utile legate de vreme şi climă.
• Telejurnalul de la ora 19.00, vă conectează, în fiecare seară a săptămânii, cu cele mai importante şi relevante ştiri ale zilei. De luni până vineri, ele vor fi prezentate de Raluca Arvat, iar în weekend de către Stela Popa. Fiecare ediţie va fi urmată de la ora 19.45 de programul de Sport, prezentat în timpul săptămânii de Costin Deşliu iar sâmbăta şi duminica de Sandra Izbaşa,
• În an aniversar, tronsonul de la ora 20.00 este dedicat (de luni până joi) programului „TVR 60” cu producţii speciale ocazionate de împlinirea a 60 de ani de existenţă a primei televiziuni a românilor.
• Serialul japonez „Aripi de mătase” (în fiecare zi de la ora 18.00 şi în reluare dimineaţa, de la ora 9.30) completează oferta bogată adresată cinefililor prin cele două tronsoane ale serii: de la 21.10 şi 23.10 (luni-joi), respectiv 20.10 şi 22.10 (vineri-duminică, vinerea fiind programate filme cu Bud Spencer).
• Noul sezon al emisiunii „Gala umorului” poate fi urmărit la TVR 2 în fiecare vineri, de la ora 22.10, spectacolele de teatru îşi menţin spaţiul consacrat (lunea de la ora 21.10), proiectul „Duminica filmului românesc” este completat marţea de filme româneşti în premieră, iar divertismentul de weekend aduce, din 23 octombrie, în fiecare duminică, noua producţie „Duelul pianelor” - prezentată de Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi.

Sursa: tvr.ro




loading...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu