Share

ID Xtra si DTX in grila de programe UPC. Cum pot fi receptionate cele doua televiziuni

UPC Romania a introdus in grila sa digitala canalele ID Xtra si Discovery Turbo Xtra.

Pe Set-Top-Box-ul UPC aceste doua canale pot fi vizionate la pozitiile 304, respectiv 307. In fapt, ID Xtra si DTX inlocuiesc in grila UPC canalele ID si Discovery World.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans. ID Xtra dezvăluie poveşti pline de intrigi, pasiune și răzbunări, desprinse din viaţa reală. Emisiunile de pe IDx îndeamnă telespectatorii să arunce o privire mai atentă, pentru că adevăratele mistere sunt dincolo de aparențe. Pe ID Xtra, telespectatorii pot urmări documentare precum "O crimă memorabilă", care prezintă cazuri spectaculoase de crime din anii ’50 și ’60 sau "Iubire mortală", despre povești de dragoste pasională, obsesivă și exploatări sexuale pe care nu le întâlnim doar la TV, ci și în viața reala.

Discovery Turbo Xtra este o televiziune ce se adresează iubitorilor de maşini, emisiunile acestei televiziuni fiind axate atat pe cele mai importante inovaţii din domeniu, cat si pe povestile unor masini clasice celebre. Dintre emisiunile difuzate de Discovery Turbo Xtra mentionam "Căutătorul de mașini clasice", "Automobile americane recondiţionate", "Licitații de mașini în Scottsdale" sau "Supermasini".

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu