Share

Romania - Polonia, vineri, in direct la TVR

A patra partidă a României din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018, contra reprezentativei Poloniei, se vede în direct la TVR 1 si TVR HD, vineri, 11 noiembrie, de la ora 21.45.

Arena Naţională va găzdui, pe 11 noiembrie, cel de-al patrulea meci al „tricolorilor” în calificările pentru Campionatul Mondial şi totodată cel de-al doilea jucat acasă. Partida România-Polonia, comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, poate fi urmărită în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.45. Ea va fi precedată, şi urmată, de la orele 21.00 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, cu Cristian Mîndru, Mihai Stoichiţă, Ovidiu Ioaniţoaia şi Marius Mitran, cu analize şi comentarii, dar şi cu toate reacţiile la cald, după meci. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

TVR 1 LIVE

TVR HD LIVE

„Va fi o transmisie de top, cu 13 camere full HD, la care vor lucra circa 150 de oameni. Există un interes major, la nivel internaţional, pentru acest meci; va fi difuzat în peste 30 de ţări din Europa, Asia şi Africa. Stadionul va fi plin, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a vândut online peste 30.000 de bilete, iar tichetele disponibile vor fi vândute la casele de bilete ale Arenei Naţionale începând de vineri, 4 noiembrie”, ne anunţă Emil Hossu-Longin.

Sursa: tvr.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu