Share

Jurnalist Realitatea TV suspendat dupa ce a laudat Antena 3

Tolo.ro anunta ca incepand de astazi matinalul Realitatea TV nu va mai fi prezentat de jurnalistul Dorin Chiotea

”Pe 1 decembrie, la ora 11, am postat pe Facebook cîteva rînduri în care am apreciat transmisia Antenei 3. Am fost sunat de Eduard Pastia și mi-a spus că sînt suspendat de pe post din cauza postării mele”. Seara mi-a zis că e decizia lui Cozmin Gușă. Gușă nu mi-a răspuns la telefon, spune Chioțea intr-un interviu acordat lui Catalin Tolontan.

Managerul executiv Realitatea TV, Edward Pastia confirma cele spuse de Chiotea: "Corect - suspendare pe timp nelimitat. (..) Postarea lui Dorin Chioțea este deplasată. Nu e colegială. Nici măcar nu a avut inspirația să-și ceară scuze! Dacă Dorin Chioțea și-ar fi cerut scuze poate că era altceva"

Si Cozmin Gusa sustine decizia conducerii Realitatea TV: ”Este evident că de data aceasta Dorin vrea să genereze un scandal pentru că au mai fost episoade în care a călcat pe bec și după acele cazuri s-a comportat cu totul diferit. El este un copil teribil al Realitatea TV și, din acest motiv, dar și pentru ceea ce face profesional, l-am apărat de multe ori în fața șefilor lui din redacție. De data asta însă, sînt total de acord cu decizia conducerii, a lui Edward Pastia și a celorlalți colegi”.

Ce a postat Chiotea pe Facebook?





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu