Share

Revelion 2017. Surprizele televiziunilor din Romania pentru noaptea de Anul Nou

Si in acest an, cu ocazia revelionului, televiziunile din Romania se vor intrece in a-si atrage telespectatorii, cu programe de divertisment, concerte sau filme artistice. Surpriza acestui an pare sa vina din partea TVR 1, postul public de televiziune pregatind un program foarte diversificat.

ProTV
De la ora 18:00, ediție specială Ce spun românii, în care se vor confrunta magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ștefan Simion) și actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piștereanu).
De la 20.30, Pro TV a programat o ediție specială Jocuri de celebritate, în care invitați vor fi Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel.
De la miezul nopții, va fi difuzat concertul Loredana – Sentimente.

Antena 1
Două programe speciale de anul nou, în grila Antenei 1: Chef de râs deschide seara, iar Revelionul Starurilor cu Dan Negru o continuă.Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru și Valentina Fătu prezintă emisiunea „Chef de râs”, la Antena 1. Emisiunea o va avea în rol de „Crăciuniță” pe Daniela Crudu.
Vasile Muraru: „Am pregătit o nouă ediție îmbunătățită și foarte frumoasă a emisiunii “Chef de râs”, cu glume noi și multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem și o Crăciuniță specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreți cunoscuți vor susține momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediție “Chef de râs” special pentru telespectatorii Antenei 1 și sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor Mulți ani înainte! și să fie și de acum încolo alături de “Chef de râs” și Antena 1.”
Tot pe 31 decembrie, de la 22.15, ia startul programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru.
Printre vedetele care urcă pe scenă se numără Cornelia și Lupu Rednic, Viorica și Ioniță din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Șerban Copoț, nea Mărin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna.
Și în acest an, emisiunea va avea momentele dedicate măștilor, în spatele cărora se ascund celebrități pe care artiștii din platou, împărțiți în două tabere, a fetelor și a băieților, vor trebui să le recunoască.
Davy Jones din “Pirații din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Țara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men și o mască pe papainoage - Bunul Uriaș din “Marele Uriaș Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 măști care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru.
Dan Negru: „În lumea civilizată a televiziunii, longevitatea e o normalitate. Pe noi ne miră. Pe mine nu cei 17 ani de Revelioane mă bucură, ci performanța lor, aceea de a fi lider de audiență, an după an.”

TVR 1
TVR împlineşte 60 de ani. Pe 31 decembrie, de la 20.30, Iuliana Tudor aduce marile voci ale folclorului, Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache pun la cale un duel amical, iar Ioana Voicu şi Radu Tudor îmbină muzica actuală de top cu „evergreen”-urile începutului de secol.
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, două dintre vedetele a căror carieră e strâns legată de numele Televiziunii Române, sunt amfitrionii Revelionului TVR 1, un maraton al starurilor, muzicii şi umorului! Cei doi actori se prezintă drept „soţii Ionescu”, doi dintre primii angajaţi TVR, chemaţi la ceas aniversar să-şi amintească de începuturile televiziunii şi de momentele de aur ale existenţei acesteia. Petrecerea începe la ora 20.30, în noaptea ce marchează cei 60 de ani împliniţi de TVR. Iar cum orice întâlnire cu Stela şi Arşinel este una memorabilă, intervenţiile lor vor fi presărate cu scenete, cuplete şi… pamflete.
Patru studiouri ale Televiziunii vor găzdui evenimentul, cu muzică pe toate gusturile şi distracţie pentru toţi. Iuliana Tudor aduce muzică populară cu cei mai mari interpreţi de folclor ai României, care vin în exclusivitate la Revelionul TVR 1, într-un spectacol în care telespectatorii vor asculta piesele care i-au făcut celebri.
„Vreau să le mulţumesc, în numele Televiziunii Române, marilor artişti care au fost şi rămân prieteni ai postului public şi care au ales să vină să petreacă Revelionul în locul unde şi-au construit carierele”, spune Iuliana Tudor, cea care ne va aştepta, în noaptea dintre ani, în platoul O dată-n viaţă, alături de multe dintre cele mai mari nume ale folclorului românesc: Mioara Velicu, Angela Buciu, Traian Jurchela, Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Dumitru Zamfira, Aneta Stan, Maria Butaciu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Floarea Calotă, Petrică Mâţu Stoian, Matilda Pascal Cojocariţa, Dinu Iancu Sălăjanu, Niculina Stoican, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Mariana Ionescu, Alexandru Pugna, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Marinel Petreuş, Maria Murgoci, Florica Bradu, Ovidiu Homorodean, Cristian Fodor, Tudor Furdui Iancu, Florentina şi Petre Giurgi, Simion Pop, Benone Sinulescu, Florica Zaha, Constantin Lătăreţu, Panseluţa Feraru, Emi Drăgoi, Ştefan Cigu şi Ion Ghiţulescu.
Paula Seling şi Ovi, alături de Adrian Enache, pun la cale cel mai amuzant duel al pianelor: protagoniştii competiţiei muzicale de la TVR 2 lasă spada jos şi se întrec amical la trecerea dintre ani în Revelionul TVR 1. Împreună cu ei vin să petreacă Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Claudia Pavel şi Mihai Constantinescu. Şi nu e tot: după miezul nopţii, în Noul An, intră în scenă şi Dan Helciug, Diana Matei, Gabriel Cotabiţă şi Oana Sârbu. Totul, asezonat cu tobe ritmate de Trupa Superchill.
Trupa Maxim, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Shot, Irina Rimeş, Raluka şi Ami sunt printre tinerii artişti ale căror piese au adunat milioane de vizualizări pe YouTube şi pe care îi auzim în fiecare zi la radio. La rândul lor, hiturile 3 Sud-Est, ale Andreei Antonescu, Andei Adam sau ale trupei Voltaj s-au impus ca adevărate „evergreen-uri” în muzica românească, fiind ascultate şi cântate la orice petrecere. Cu toţii se întâlnesc în platoul în care, de obicei, vedeta principală este arhiva Televiziunii Române, la Te Vrea România. Ioana Voicu şi Radu Tudor îi întâmpină în atmosfera aniversară.
Sâmbătă seară, de la 20.30, la Revelionul TVR 1, Stela şi Arşinel ne asigură că vom râde cât pentru un an întreg, vom dansa până în zori şi vom avea parte de surprize cât cuprinde!

TVR 2
Revelion la TVR 2: comedii clasice şi filme de aventuri, cu actorii preferaţi. Toma Caragiu, Marin Moraru, Florin Piersic, Jean Constantin, Gheorghe Dinică, Stela Popescu, Rodica Popescu Bitănescu, Emil Hossu, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani - sunt doar câteva nume din Galeria de Aur a cinematografiei româneşti alături de care vă invităm să petreceţi Revelionul la TVR 2.
De la ora 20.10, Operaţiunea Monstrul îi aduce pe Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru, George Grigoriu, Nineta Gusti, Ovidiu Schumacher şi pe mulţi alţii într-o comedie savuroasă. Realizat în 1976 în regia lui Manole Marcus, filmul a reuşit să se menţină în topul preferinţelor cinefililor din România chiar şi acum, la patru decenii de la premieră.
De la ora 22.10, filmul Masca de argint îl prezintă pe Florin Piersic în rolul inegalabilului Mărgelatu. Realizat în 1985, în regia lui Gheorghe Vitanidis, filmul de aventuri are o distribuţie de excepţie, cu actori de prim rang precum: Marga Barbu, Alexandru Repan, Ion Besoiu, Ovidiu Iuliu Moldovan.
La TVR 2 intrarea în 2017 se face în stil mare, urmărind un spectacol de artificii, după care, de la 0.10, aflăm Secretul lui Bachus – în regia lui Geo Saizescu. Cu scenariul semnat de Titus Popovici, filmul poliţist inspirat dintr-un caz real are în distribuţia sa pe actorii Ştefan Mihăilescu-Brăila, Gheorghe Dinică, Jean Constantin, Emil Hossu, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani.
De la 2.10 Mărgelatu’ revine cu Colierul de turcoaze – şi ajutat de prietenul său Buză de Iepure, trebuie să îndeplinească sarcina dată de domnitorul Ţării Româneşti – Gheorghe Bibescu. Pentru a evita un scandal diplomatic, ei trebuie să îl salveze pe împuternicitul băncilor vieneze – răpit, împreună cu fiica sa.
De la ora 3.50, este programată o nouă comedie: Secretul lui Nemesis – cu Emil Hossu Gheorghe Dinică, Dumitru Rucăreanu, Jean Constantin, Carmen Galin, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitănescu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, sub bagheta lui Geo Saizescu.

Kanal D
“WOWBiz Revelion” , editie speciala in noaptea dintre ani, la Kanal D. Minodora, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Liviu Guta, Adi de la Valcea, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Daniela Condurache, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni sunt doar cativa din artistii care vor fi alaturi de telespectatori in noaptea de Revelion, la Kanal D
Cantecele de petrecere vor incinge atmosfera, iar gazdele show-ului, Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, ajutati de “cetateanul turmentat” Axinte, ii vor insoti pe invitati si pe telespectatori la cea mai tare petrecere dintre ani.
In noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, incepand cu ora 21:30, o serie de surprize ii asteapta pe telespectatorii Kanal D !

Antena Stars
Trofeul Vedetelion la Antena Stars. Antena Stars a pregătit un program maraton pentru Noaptea dintre Ani, un spectacol ce va dura până la 6 dimineața.
Show-ul se va desfășura sub forma unei competiții între familii celebre de artiști și prietenii lor. Muzică de petrecere, umor, momente surpriză și provocări de tot felul la care vor fi supuși artiștii sunt combinația perfecta pentru a sărbători cea mai lungă noapte din an. Pentru a câștiga trofeul Vedetelion 2017, vedetele trebuie să arunce în luptă așii din mânecă, așa că platoul Antena Stars va fi plin de invitați surpriză.
Maestrul de ceremonii va fi Andrei Ștefănescu, iar juriul care va desemna marele castigator este format din Kamara, Minodora și Nadir.
In competiția Vedetelion 2017 intră familia Clejanilor și prietenii lor, Puiu Codreanu, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Fuego, Nae Nicolae ( iUmor), Daniela Crudu și Andreea Bălan, care se vor întrece cu Ileana Ciuculete, soțul ei Cornel Gales și susținătorii lor, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Elena Merisoreanu, Vali Vijelie, Angela Rusu și Lavinia Parva.
Cornelia și Lupu Rednic împreună cu Cristina Spatar, Nicola, Nicolae Datcu și Florin Vasilica se întrec și ei cu Daniela Gyorfi și George Tal care sunt însoțiți de prietenii lor, Constantin Magureanu, Neta Soare, Valentin Sanfira, Carmen Serban și mulți alții.

National TV
Corina Chiriac şi Aurel Tămaş sunt hotărâţi să vă ofere un revelion pe care să îl pomeniţi tot anul. Vor veni să vă ureze, să vă cânte şi să vă încânte interpreţi de muzică uşoară, pop, dance, muzică populară şi de petrecere.
Distraţi-vă alături de: Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Laura Lavric, Daniela Condurache, Cornel Borza, Elena Gheorghe, Cornelia şi Lupu Rednic, Cristina Turcu Preda, Nicu Novac, Mihaela şi Ciprian Istrate, Lavinia Parva şi Adina de la Heaven, Luminiţa Anghel, Ovidiu Komornyk, Crina Matei, Petrică Mâţu Stoian, Claudia Pavel.
Pe parcursul petrecerii, veţi avea parte şi de nişte momente comice extraordinare în interpretarea actorilor Maria Buza, Marius Rizea şi grupul Vouă.
Primul Show de Anul Nou îl vor face la Naţional TV Maria Cârneci şi Mihalis Dumitrache, împreună cu invitaţii lor, începând cu ora unu şi jumătate, în noaptea de revelion.
Gazdelor petrecerii le-au trecut pragul Petrică Mâţu Stoian, Cornel Borza, Gelu Voicu, Maria Loga, Mihaela Gurău, Alesis, Vasilica Tătaru şi mulţi, multi alţi prieteni alături de care veţi începe noul an cu veselie şi voie bună.
De la Maria şi Mihalis veţi afla cum vor face artiştii primii bani pe 2017 şi ce dorinţe şi-au pus în noaptea de Anul Nou.
Vă poftim aşadar în noaptea de revelion, la ''Primul Show de Anul Nou'', la Naţional TV, şi împreună cu noi veţi petrece ca între prieteni, pentru că muzica, glumele şi voia bună sunt principalele ingrediente ale întâlnirii noastre.

Sursa: https://forum.softpedia.com



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu