Share

De astazi, 24 februarie Digi 24 va putea fi vizionat pe o noua frecventa de catre abonatii UPC

Incepand cu 24 februarie 2017, Digi 24 poate fi vizionat de catre abonatii UPC Digital pe o noua frecventa - 405. Modificarea a fost anuntata prima data pe Facebook de jurnalistul Dragos Patraru, in seara zilei de 23 februarie.

Prin aceasta modificare a UPC Romania, toate canalele de stiri romanesti vor putea fi vizionate incepand cu frecventa 401, dupa cum urmeaza:
401 - Realitatea TV
402 - Antena 3
403 - Romania TV
404 - B1 TV
405 - Digi 24
407 - Nasul TV

Reamintim ca la sfarsitul anului trecut Consiliul National al Audiovizualului a adoptat un proiect de modificare a Deciziei nr.72/2012 privind conditiile de eliberare si modificare a avizului de retransmisie. Prin acest proiect CNA propunea introducerea in decizie a unor prevederi potrivit carora alocarea in frecvente a serviciilor de programe se va face cu respectarea urmatoarei cerinte: serviciile de programe de televiziune se grupeaza in functie de categoria lor tematica.Redam mai jos postarea de pe Facebook a lui Dragos Patraru:
"Începe emisiunea. :) A, vreau să mulțumesc UPC pentru un gest de normalitate. Aceasta este ultima emisiune pe care abonații UPC o vor vedea pe canalul 809. Cu următoarea ne vedem acolo unde sunt și celelalte canale de știri (404)"


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu