Share

Demisii in lant la posturile de stiri. Cinci jurnalisti au plecat in ultima saptamana de la Romania TV, B1 si Digi 24

Dupa ce Corina Dragostescu a anuntat recent ca a incheiat colaborarea cu Romania TV, pe fondul dificultatilor financiare cu care se confrunta televiziunea de stiri, alti trei jurnalisti ai postului au decis sa parareasca televiziunea controlata de Sebastian Ghita.

Florin Badea, prezentatorul știrilor dimineții de la Romania TV a anuntat pe Facebook despartirea de postul de televiziune: „Oficial, undeva, acolo, in capătul acestui hol, azi, las România tv, colegi si foarte mulți prieteni, după aproape 6 ani. Multă baftă, dragilor!”, a scris Badea. Ulterior, acesta a anuntat ca se va alatura alătură postului B1 TV, urmand a prezenta tronsonul de dimineață 8.00 - 11.00, alături de Aneta Sângeorzan. La scurt timp dupa anuntul plecarii lui Florin Badea, colega sa de emisiune, Iulia Nagy, a anuntat la randul sau ca se desparte de Romania TV.
O alta plecare importanta de la postul de televiziune controlat de Sebastian Ghita este cea a Geaninei Lungu. "Sunt momente in viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Intr-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi" a anuntat pe Facebook Geanina Lungu, prezentatoarea stirilor Romania TV din prime-time.

B1 TV s-a despartit de Mihai Jurca. Fiul cunoscutului om de televiziune de la Meteo Romica Jurca revine la Antena 1, acolo unde va fi prezentatorul emisiunii Meteo de la Observatorul Antenei 1. Totodată, Jurca va avea și un proiect de travel.

Anca Simina, unul dintre cei mai importanti reporteri de investigatii de la Digi 24 a demisionat de la postul de stiri. Simina a realizat cele mai importante anchete din cadrul emisiunii "Romania Furata".
Pe langa aceata pierdere, Digi 24 este pe cale sa ramana si fara emisiunea cu cea mai mare audienta a postului. In emisiunea "Starea Natiei" de aseara, ultima din acest sezon, Dragos Patraru si-a manifestat scepticismul, cu privire la continuarea colaborarii cu Digi 24; "Cred că ne vom despărți aici. Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani." a spus Patraru



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu