Share

Sondaj. La ce post de televiziune doriti sa il urmariti pe Dragos Patraru, incepand din august?

Dragos Patraru, una dintre cele mai impoartante vedete ale Digi 24 este pe cale sa paraseasca postul de televiziune la care realizeaza si prezinta emisiunea "Starea Natiei" din august 2016.

In emisiunea "Starea Natiei" din 30 iunie 2017, ultima din acest sezon, Dragos Patraru si-a manifestat scepticismul, cu privire la continuarea colaborarii cu Digi 24; "Cred că ne vom despărți aici. Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani. Ne vedem în august cu un nou sezon Starea Nației, al cincilea " a spus Patraru

Asadar, care este postul de televiziune la care ati dori sa ajunga Dragos Patraru si 'taraba' "Starea Natiei", incepand cu luna august?






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Vă salut din Drobeta mea frumoasă ! Cine credeţi că ia în evidenţă cîteva răspunsuri ale unora care chiar îl urmăresc pe Dragoş ? Am să-mi exprim şi eu opinia dar ştiu că re-locarea la un alt post de Tv . ţine seama de alte priorităţi,ale telespectatorului fiind nesemnificativă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-ar fi ,de exemplu să înceapă colaborarea cu Rareş Bogdan în preambulul emisiunii "JOCURI DE PUTERE de la Realitatea ? -unde şi Rareş biciuieşte la fel de acid derapajele vremelnicilor politicieni ?

    RăspundețiȘtergere