Share

O nouă televiziune de ştiri va aparea în România. Razvan Dumitrescu, printre vedetele postului

Evz.ro anunta ca o noua televiziune nationala de stiri, NCN, va fi lansata in curand.

Jurnalistul, dar si propietarul unui grup media din Cluj, Liviu Alexa, doreste sa infiinteze o televiziune pe modelul editorial al Euronews, cu 10 redacții în primele 10 orașe ca nivel de trai din România.

“Televiziunile de știri din România sunt concentrate mult prea mult pe București. Șezătorile transmise live ne sunt prezentate sub formă de “dezbateri”, jurnalism însă mai puțin. Geme țara de subiecte de anchetă, de cazuri flagrante de corupție, sunt oameni incredibili în domenii variate ce fac o treabă bună pentru România, există o nouă generație de oameni de afaceri, cu viziune modernă și realizări excepționale. Nimic din ce se întâmplă în țară, în afară de crime și accidente, nu ajunge pe televizorul românului”, spune jurnalistul clujean.

Razvan Dumitrescu va fi cooptat in proiectul noii televiziuni


Alexa va dezvolta noul proiect pe scheletul unei televiziuni locale pe care o deţine în Cluj, NCN: “Simt însă acut nevoia unei expresii naţionale. Am 20 de ani în presă, Răzvan Dumitrescu are peste 25 de ani în presă, chiar cred că ne pricepem la ceea ce facem şi că ne vom descurca şi cu un proiect naţional. Nu cred că e prea rapid saltul spre “națională”. Vom merge la CNA să cerem licență națională, dar o să le arătăm că ne-am făcut temele în local cum trebuie. Mulți vin și cer licențe naționale și le dau de gard, fiindcă nu au experiență managementului media la firul ierbii. Noi am procedat mai întâi la construirea unei fundații în Cluj, cel mai dinamic oraș din România, acum suntem pregătiți să zburăm”.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu