Share

Recomandarea Telenet: "Aventură cu 4 stele”, diseara, la Antena 1

Din 14 august, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, vedetele fiecărei ediții "Aventură cu 4 stele” experimentează in Grecia o vacanță atipică, ce îmbină confortul luxului și al peisajelor de vis cu munca fizică la care vor fi supuși pentru a-și câștiga traiul zilnic.

Prima ediție a emisiunii prezintă aventura unei găști vesele formate din Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak și Flick, Domnul Rimă. Pe lângă probele stabilite de către Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, aceștia mai întâmpină o provocare în stil grecesc: limba vorbită de localnici. Barierele culturale și lipsa unor traducători care să asigure o comunicare eficientă îi vor plasa pe cei patru în situații care de care mai amuzante.

Experiențele unice prin care celebritățile alese trec se intensifică în momentul în care o parte dintre vedete vor ajunge să locuiască în casa unor localnici din satul Maronia, prima destinație a ediției. Gina, Speak și Flick sunt primii care simt pulsul Greciei, căci sunt puși față în față cu un stil de viață diferit, dar și cu o limbă pe care nu reușesc sub nicio formă să o înțeleagă.

Sursa: a1.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu