Share

Nea Marin revine cu un nou sezon "Poftiti...". Cand va fi difuzata prima editie

Emisiunea ”Poftiți în vacanță” va începe luni, 4 decembrie de la ora 20:00, iar în centrul show-ului se va regăsi Nea Mărin, care promite multe surprize, atât pentru participanți cât și pentru telespectatori, dar și multe provocări pentru vedete, ce vor avea la bază un singur scop: acela de a ajuta copii din zone defavorizate, copii care deşi locuiesc la mare sau la munte, nu au avut niciodată o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului.

Noutatea sezonului este faptul că nea Mărin îşi face tabără, tabără ce va fi atât un loc al testelor prin care vor fi nevoie să treacă vedetele implicate, cât și un loc de joacă al copiilor cu care aceștia vor lucra.

Spectacolul savuros al fiecărei ediții va fi format din diferite sarcini de lucru, diferite probe pe care vedetele sunt nevoite să le îndeplinească, intrând astfel într-o competiție acerbă în care hărnicia este răsplătită. Concurenții vor rezolva temele impuse de gazda show-ului, însă dificultatea lor pălește în fața scopului final, acela de a trimite în vacanţă copiii din zonele defavorizate.

În ceea ce le privește pe vedete, Nea Mărin recunoaște că o bună parte dintre ei s-au descurcat exemplar, deoarece meseria de părinți i-a ajutat să privească provocările din show ca pe o oportunitate de a se apropria de copii. Și de data aceasta conflictul cu Liviu Vârciu va face delicul telespectatorilor, iar moderatorul show-ului ne promite un spectacol pe cinste: ,,Îl veți vedea pe Liviu, care deși a avut perioade în care a fost foarte determinat, l-a mai luat și apa...Am avut eu ac de cojocul lui! ”, mărturisește acesta.

Sursa: a1.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu