Share

Recomandarea Telenet: In Memoriam Stela Popescu, in acest weekend, la TVR

Toţi cei care care au îndrăgit-o, admirat-o şi aplaudat-o ani de-a rândul pe marea actrita Stela Popescu, o pot revedea în emisiunile pe care TVR le-a programat în acest weekend.

Vineri, 24 noiembrie, pe TVR 1, de la ora 21.35 este programat o premieră - filmul „Popeasca”, realizat în 2017 chiar de nepoata artistei. Vineri, de la ora 00.25 şi sâmbătă de la ora 22.00, revedem un interviu emoţionant acordat Eugeniei Vodă într-o ediţie "Profesioniştii".

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11.00, şi duminică, 26 noiembrie, de la ora 24.00 urmărim o emisiune portret „Stela de cinci stele”.

Pe TVR 2, vineri, de la ora 15.50, Corina Dănilă aduce o ediţie „Ieri, azi, mâine” dedicată Stelei Popescu, iar „Gala Umorului” ne reaminteşte, de la ora 20.00, cele mai amuzante secvenţe păstrate în Arhiva TVR. Duminică, 26 noiembrie, de la ora 15.00, telespectatorii TVR 2 o vor revedea pe actriţă într-o ediţie „Duelul Pianelor”.

La TVR 3, puteţi vedea sâmbătă, 25 noiembrie, spectacolul "Sfântul Mitică Blajinul", de Aurel Baranga, de la ora 17.55. În distribuţie îi regăsim pe Stela Popescu, Amza Pellea, Dem Rădulescu şi Tamara Buciuceanu.




Şi TVR Internaţional difuzează ediţii In Memoriam Stela Popescu - sâmbătă, de la ora 15.00 şi duminică, de la ora 15.30. Programele speciale sunt înregistrări TVR cu marea actriţă născută peste Prut şi iubită de românii de pretutindeni.

Sursa: tvr.ro


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu