Share

„Bravo, ai stil! All Stars" debuteaza in 22 ianuarie. Modificare in componenta juriului

Catalin Botezatu, celebrul creator de moda, se alatura celui mai stilat Juriu din Romania pentru „Bravo, ai stil! All Stars", ce va aduce, de aceasta data, in competitie cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente.

Emisiunea, in noua formula, va incepe pe 22 ianuarie si va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon".

„Postura mea alaturi de jurati sper sa fie una care sa echilibreze. Va fi, in acelasi timp, si una extrem de severa pentru ca sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar si ceilalti membri ai Juriului vor avea in mine un partener, un sustinator, un prieten, care, insa, nu va ezita sa taxeze atunci cand va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv avand in vedere ca participa concurente foarte pregatite, care deja au trecut printr-o selectie dura. Ma astept din partea fetelor la profesionalism, atitudine si, nu in ultimul rand, la styling ", a declarat Catalin Botezatu.

Sursa: wowbiz.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu