Share

Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 la UPC

UPC Romania va introduce în grila digitala de programe posturile Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5. Este vorba cel mai probabil de variantele standard definition (SD) ale acestor trei posturi pe care Eurosport le lansează pentru a acoperi în totalitate competițiile sportive din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Pyeongchang, Coreea de Sud.



UPC Polonia, UPC Cehia și UPC Slovacia au introdus de cateva zile aceste canale în grilele lor digitale astfel incat este de presuspus ca și UPC Romania le va urma exemplul, cel mai probabil pană în data de 9 februarie 2018, ziua de deschidere a Jocurilor Olimpice. Eurosport 3, Eurosport 4 si Eurosport 5 își vor inceta emisia odată cu festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice din 25 februarie 2018.

Jocurile Olimpice de Iarna de la Pyeongchang pot fi urmarite in Romania și la TVR, postul public de televiziune incheind cu Discovery Communications un acord de sublicențiere a acestor jocuri olimpice, dar și al Jocurilor Olimpice de Vară de la Tokyo din 2020.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu