Share

Exclusiv: Schimbări majore la Inedit TV: un nou acționariat, o nouă grilă de programe și o nouă siglă. FOTO

Inedit TV continuă relansarea începuta în cursul anului trecut, propunând telespectatorilor săi multe surprize și în acest an.

Dupa ce in luna ianuarie au avut loc schimbări la nivelul structurii de acționariat, Inedit TV pregătește o noua grila de programe bazată pe îmbinarea dintre două dimensiuni, cea tradițională și cea inovativă

Astfel, Inedit TV își va menține componenta de televiziune tradițională de folclor, "Hanu' lu' Nea Marin" urmând a fi și în acest an o prezenta constantă în grila postului de televiziune. De asemenea, Inedit TV prezintă publicului si un show de divertisment - "Dor de cântec romanesc" ce se difuzează deja sâmbătă seara, acesta  fiind  realizat de Diaspora din Anglia, dar și  emisiuni cu conținut social, ce prezintă realitatea rurală și proiectele administrației  locale, precum "Realitatea rurală".



In același timp, Inedit TV propune și o alta componenta - educativă, dorindu-se a fi o televiziune cu adevarat INEDITA cu emisiuni dedicate publicului divers,  tânăr si activ. Vor fi show-uri de divertisment,  muzica de calitate, internațională, de toate genurile, filme artistice si documentare. Nici copiii nu vor fi ignorați, fiind în pregătire formate matinale de weekend  ce ii vizează pe cei mici: filme, spectacole de circ, competiții de talent sau sportive.

In cadrul grilei Inedit TV un loc important il au  formatele medicale "Istoria medicinei", "Lumea de azi, lumea de maine", ce pun accentul pe profilaxie,   igiena vieții, medicina alternativa,  tehnologii noi în sănătate cu demontarea unor tabuuri,  preconcepții


De asemenea, Inedit TV va continua difuzarea talk-show-ului "Documente Inedite", care prezintă o nouă viziune pentru Romania în educație, justiție, sănătate sau leadership, un talk-show ce se adresează publicului instruit, preponderent urban, segmentului antreprenorial, activ.

Inedit TV va difuza și emisiuni creștine, precum " Adevăr și Continuitate" și "ABC -ul Credinței.

"Top Vlog", talk-show-ul de noapte al Inedit TV (grila de toamna-iarna 2017), va surprinde și în acest publicul tânăr cu cele mai noi știri și descoperiri din domeniul realității virtuale, a rețelelor sociale, sau a oamenilor care ne influențează din blogosfera: vloggari, bloggeri, comunități online, influenceri.






Un nou logo

Inedit TV punctează și la capitolul imagine. După ce, în urma cu putin timp a trecut la formatul 16:9, noul Inedit TV va purta și haine noi, printr-o noua grafica ce va implica schimbarea genericelor și a promo-urilor, dar și printr-un nou logo, pe care Telenet vi-l prezintă în exclusivitate, precum și o nouă interfață web.


"Daca nu am fi Inediți nu am fi noi! Va propunem o stare de buna-dispoziție,  emoții pozitive, optimism, informație-inovație, timp liber de calitate, conținut dinamic, pentru românii de pretutindeni. Intr-un mod inedit, prin programele diverse  propunem publicului o oferta vastă de subiecte, în care fiecare se va regăsi și își va găsi informația sau emoția ce-l definește. Schimbările se vor realiza etapizat  dar într-un mod  evident, pe care îl veți remarca  cu siguranță! În curând relansarea oficială!" ne-a declarat Simona Dinu, brand manager al Inedit TV.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu