Share

„Se striga darul!” va avea o noua prezentatoare. Cine ii ia locul Andreei Mantea

Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru vor forma cuplul de prezentatori ai emisiunii „Se striga darul”, emisiunea al carei nou sezon va incepe in curand, la Kanal D.

Dianna Rotaru este o cunoscuta cantareata si actrita din Republica Moldova, pe care telespectatorii din Romania au avut ocazia sa o admire ca invitata in foarte multe show-uri autohtone, inclusiv in cele difuzate de Kanal D.

Dianna Rotaru a debutat in mediul artistic din Romania ca solista in trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maiţa”. A lansat pana in prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine”, „La vita e bella”, „Chitara Maiţa” si „Din inima Moldovei cant”. In republica Moldova a castigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”.

A jucat in filmul „Culorile”, precum si in numeroase spectacole, in cadrul Teatrului Luceafarul din Chisinau. A prezentat si emisiuni de radio si televiziune, a fost gazda pentru doua editii Eurovision desfasurate in Chisinau.



„Sunt fericita sa fac parte din aceasta emisiune, alaturi de Mihai Mitoseru. Cred ca mi se potriveste manusa, iubesc oamenii, ma onoreaza sa ma aflu alaturi de ei in acele momente extrem de importante si de frumoase din viata lor, ador sa descopar traditii si obiceiuri. Vom veni cu bucurie la nuntile celor care ne scriu pentru ca ne dorim sa fim alaturi de ei! Incepe castingul pentru „Se striga darul!”, a declarat noua prezentatoare a emisiunii.

Sursa: Kanal D



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu