Share

O nouă televiziune va emite începând cu 15 martie 2018

După ce a ieșit din acționariatul televiziunii Inedit TV, interpretul de muzică populară Marin Cornea va pune bazele unei noi televiziuni.

Astfel, Marin Cornea a anunțat pe Facebook lansarea începând cu data de 15 martie a unei televiziuni care ii va purta numele - Cornea TV. "Stimați prieteni , vă reamintesc că pe data de 15 Martie 2018, odată cu Primăvara, vă oferim în dar televiziunea pe care v-am promis-o Cornea Tv!" este anunțul postat in urma cu 2 zile pe pagina Facebook a acestei noi televiziuni. Nu se cunosc încă foarte multe date despre profilul acestei televiziuni, însa cel mai probabil acesta va fi similar cu al televiziunii Inedit TV din momentul lansării din 2012 - muzică populară. Vă reamintim ca in septembrie 2011, Marin Cornea a depus la CNA o solicitare privind acordarea unei licențe audiovizuală prin satelit pentru televiziunea Cornea TV, solicitare respinsa la acea vreme. Ulterior Cornea a revenit cu o noua solicitare pentru Inedit TV, forul audiovizual acordând licența.

Din informațiile pe care le deținem pana în prezent, Cornea TV va emite exclusiv pe internet, nicio solicitare pentru licența nefiind depusa la CNA. Totusi noua televiziune a anuntat tot pe Facebook ca pregătește instalarea unor echipamente "din generația full HD", astfel încât nu este exclus sa asistam la surprize in perioada următoare.



Inedit TV, televiziunea lansata de Marin Cornea, are începând din acest an un nou acționariat, o nouă grilă de programe și o nouă siglă, asa cum Telenet a anunțat in exclusivitate, în urma cu doua săptămâni.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu