Share

Eurovision 2018. Care sunt şansele României la câştigarea concursului, conform caselor de pariuri

Au mai ramas două saptămani până la debutul ediției 63 a Concursului Muzical Eurovision ce se va desfăşura in Lisabona, Portugalia.

Conform siteului https://eurovisionworld.com/odds/eurovision care monitorizează cotele principalelor case de pariuri din Europa, cota României este dezamagitoare, piesa celor de la The Humans având a 35-a şansă să câstige concursul, favoriti fiind reprezentantii Israelului. De altfel, conform aceloraşi case de pariuri reprezentanții României riscă să rateze finala programată in data de 12 mai, având pentru cea de a doua semifinală (cea în care vor concura), a 12-a cotă. Vă reamintim ca din fiecare dintre cele doua semifinale, programate pe 8, respectiv 10 mai, se vor califica în finală primele 10 țări.

Deşi ne-am dori o clasare mult mai buna a reprezentantilor noştri, este greu de crezut ca altfel va sta situația in "teren". In urmă cu un an, site-ul oddschecker.com care, la fel, monitoriza cotele principalelor case de pariuri din Europa, clasa cu cateva zile inainte de startul competitiei Eurovision 2017, pe primul loc Portugalia, cota României fiind a şasea. Concursul a fost câştigat de Portugalia, iar reprezentanții României, Ilinca și Alex Florea, au ocupat locul 7 în clasamentul final cu piesa "Yodel It!"




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu