Share

AMC HD, Discovery HD, Medika TV, NCN și Paprika TV Ungaria au intrat în grila UPC

Canalele mai sus mentionate se receptioneaza incepand de astazi, 31 octombrie 2018, pe urmatoarele pozitii in grila digitala UPC Romania: AMC HD - poziția 117, Discovery HD - poziția 187, Medika Tv - poziția 318, Paprika Tv Ungaria - poziția 76) și NCN - poziția 409). Cu excepția televiziunii Paprika Tv, care este în pachetul Panonia, celelalte patru televiziuni au fost incluse în pachetul Play Familia.

NCN Romania a început să emită ieri dimineață. Postul de televiziune controlat de jurnalistul Liviu Alexa este poziționat ca o stație de știri cu acoperire națională, iar ca inovatie, Știrile NCN au prezentatori "virtuali", creați pe calculator. Dintre prezentatorii "reali", principalul nume al NCN este Răzvan Dumitrescu, realizator și la Antena 3. Separat, va emite in continuare si NCN Cluj-Napoca cu stiri si emisiuni sociale si politice locale.




Televiziunea Medika TV a primit licență de la CNA în aprilie 2017 si difuzeaza stiri si talk show-uri dedicate sistemului medical din Romania, una dintre emisiunile postului fiind „Pe șleau cu doctor Menci”, o producție în care doctorul Gheorghe Mencinicopschi este invitat permanent.

Celelalte canale introduse sunt versiunile HD ale posturilor Discovery si AMC, respectiv versiunea in limba maghiara a canalului Paprika.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu