Share

Posturi de radio si de televiziune noi la RCS&RDS (Digi)

RCS & RDS aduce clienților Digi TV la inceput de octombrie patru surprize placute. Astfel, incepand de astazi, postul public de radio, Romania Actualitati se regaseste in grila de canale radio a operatorului de televiziune digitala. De asemenea, trei noi posturi de televiziune vor putea fi urmarite de abonatii Digi TV: Bollywood TV, Epic Drama si M5 TV Ungaria.

Bollywood TV este un canal de televiziune care difuzează in România cele mai de succes filme din industria indiană, din toate genurile: acţiune, dragoste, comedie şi artă. De asemenea, in grila de programe Bollywood TV se regasesc emisiuni culturale, educaţionale şi de divertisment precum istoria cinematografică a Indiei, lecţii de gătit, gimnastică şi documentare despre India.


Epic Drama este o televiziune detinuta de Viasat World, compania care deține și operează mai multe televiziuni sub brandul Viasat si difuzeaza producții din mai mult sfere cinematografice, inclusiv crimă și mister, politic, război, seriale de epocă, adaptări literare, aventură, acțiune și fantasy.

M5 TV Ungaria este cel de al cincilea canal al televiziunii de stat din Ungaria , profilul sau fiind unul cultural.

Pana in acest moment, doar postul de radio Romania Actualitati a fost introdus in grila de programe Digi TV, cele 3 posturi de televiziune mentionate mai sus urmand a fi introduse in cursul acestei zile.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu