Share

Canale noi in grilele UPC, RCS&RDS si Telekom

RCS&RDS a inceput sa introduca în grila digitală de cablu tv, televiziunile Medika Tv, Cinethronix, NCN, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv, toate aceste televiziuni fiind parte a listei must-carry valabilă pentru anul 2019.

In plus, din 1 aprilie, din grila digitala RCS&RDS face parte si Nicktoons, acesta înlocuind televiziunea DoQ (care si-a incetat emisia pentru Romania). De asemenea, au iesit in grila si televiziunile eStrada Tv, (aceasta pierzandu-si statutul de televiziune must-carry), TVH si Echo Tv (aceasta fiind prezenta doar in unele zone geografice)

Si Telekom a efectuat modificari in grilele sale de canale, atat in cea digitala, cat si in cea IPTV, introducand Kapital Tv, București Tv, Cinethronix Tv și Orizont Tv. A iesit eStrada TV




De asemenea UPC Romania a introdus în grilă televiziunile MTV Europe (televiziune care a inlocuit MTV Romania), Nicktoons, si Cinethronix.

30 martie a fost data limita la care operatorii de televiziune digitala si IPTV erau obligati sa aiba in grilele de programe, toate canalele din lista must carry 2019.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu