Share

Realitatea TV in faliment. Ce se va intampla cu postul de televiziune controlat de Cozmin Gușă.

”Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei recurate. Irevocabilă”.

Acesta este textul sentinței Curții de Apel Bucureşti de ieri, 1 aprilie 2019, prin care se respinge planul de reorganizare al firmei care deţine Realitatea TV. Prin urmare, televiziunea intră în faliment iar Consiliul Naţional al Audiovizualului va dispune retragerea licenţei – deci televiziunea în cauză își încetează apariția.

Deocamdata CNA nu a facut niciun anunt privind includerea acestui subiect pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte. Pe de alta parte se pare ca Gusa doreste prelungirea formalităților de închidere a postului. ”Noi vom merge pe proceduri legale, pentru ca atât programul Realitatea și colaboratorii să furnizeze românilor programele normale”, a declarat acesta.

Realitatea TV LIVE




Realitatea Plus LIVE

Cozmin Gușă mai deține insa o licență TV, sub denumirea Realitatea Plus, operată de o altă societate, Geopol International, astfel incat, in teorie toate emisiunile postului Realitatea TV ar putea fi urmarite pe aceasta noua televiziune. Realitatea Plus însă nu se află în lista must carry, ramanand la latitudinea operatorilor de televiziune prin cablu introducerea acestui post de televiziune.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu