Share

CNA a retras licenta Realitatea TV. Cand va fi oprita emisia

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a discutat în şedinţa de marţi cererea de prelungire a valabilităţii licenţei audiovizuale Realitatea TV, votul membrilor autorităţii audiovizuale stabilind că legea nu permite continuarea activităţii postului.


Concret, din cauza faptului că Realiateta Media, aflată în insolvență de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, societatea care detine Realitatea TV nu a putut depune certificatul fiscal.

Au fost doar patru voturi pentru prelungirea licenței, din cei zece membri prezenți, deși era nevoie de cel puțin șase pentru ca cererea să fie admisă.

Decizia intra in vigoare miercuri seara, la ora 23.59.




Planul de rezerva al patronilor Realitatea TV: Realitatea Plus

Tot astazi, Consiliului Național al Audiovizualului analizeaza si solicitarea Geopol International, companie deținută de Cozmin Gușă, care are de mai mulți ani licența TV Realitatea Plus.

Concret, Geopol International vrea modificarea structurii de programe a Realitatea Plus. Nu se precizează în ce constă noua structură de programe Realitatea Plus și ce emisiuni urmează să conțină. Cel mai probabil se va solicita modificarea astfel încât postul Realitatea Plus să aibă aceeași grilă de programe ca Realitatea TV.

Sursa: Mediafax.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu