Share

La CNA a dat cu "Plus". Cum vor putea viziona telespectatorii Realitatea TV emisiunile preferate

Realitatea TV, televiziune operată de Realitatea Media, se închide mâine. Însă grila de programe va continua, pe un alt canal. Cozmin Gușă, unul dintre patronii Realitatea TV, mai are o licență TV, pe o altă companie, Realitatea Plus.

Conform Pagina de Media, imediat după ce CNA a respins prelungirea cu nouă ani a licenței televiziunii de știri Realitatea TV, forul audiovizual a analizat o cerere de la Geopol International, compania lui Cozmin Gușă care are licenta pe Realitatea Plus.

Concret, Geopol a cerut ca Realitatea Plus să aibă aceeași structură de programe ca cea de până acum a Realitatea TV.

Cererea a fost admisă de CNA, în unanimitate. Astfel, din 1 noiembrie telespectatorii Realitatea TV pot viziona in continuare emisiunile favorite pe noul post.

Totusi, Realitatea Plus are însă un mare minus, la momentul actual. Postul emite din 2015, însă este prezent doar în câteva rețele de cablu locale.

Pe marile rețele, Realitatea Plus nu va fi, încă, vizibilă. Cu RCS și UPC, cei mai mari jucători de pe piață, sunt încă, în prezent, discuții.




Postul Realitatea Plus nu este nici în lista must carry a posturilor care sunt obligatoriu preluate de companiile de cablu (așa cum este Realitatea TV).

Puteti viziona insa AICI emisiunile Realitatea Plus.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu