Share

Horoscop pentru anul 2020


Berbec

Un foarte important an este acest 2020, deoarece deschide o nouă decadă, o etapă cu totul și cu totul deosebită. Te vei simți mult mai inspirat și puternic, devenind un model de viață pentru toți ceilalți reprezentanți ai Zodiacului. Personalitatea ta se va remarca într-un fel care va atrage mulți admiratori, dar și multe provocări. Chiar dacă, retușurile necesare evoluției tale pe toate segmentele vieții se vor face într-un ritm lent uneori, alteori mai rapid și dureros pe alocuri, vei reuși să depășești cu bine orice situație ivită. O perioadă controversată se conturează între 29 Iunie și finalul anului.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului, de aceea este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales să te îngrijești corespunzător.

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele relațional, familial, domestic și cel profesional. Însă, de departe cele mai provocatoare situații vor fi pe segmentul familial și pe cel al relațiilor cu stăinătatea.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic, situațiile din locurile natale vor avea un impact deosebit asupra ta, datorită a două eclipse care se vor produce pe Semnul Racului, una în Ianuarie, o eclipsă parțială de Lună și următoarea în Iunie, o eclipsă inelară de Soare. Deci, începutul și mijlocul anului lămuresc chestiuni familiale, ajută la rezolvarea unor situații trenante, închid și deschid etape. Foarte probabil să fii nevoit să iei decizii cu efecte pe termen lung, în ceea ce privește bunurile patrimoniale și relațiile cu membri familiei.

În segmentul socio-profesional continuă forfota și pe parcursul acestui an, însă se vor trasa tușe finale. Se vor închide etapele unui capitol, etape începute acum mulți ani, respectiv șapte, paisprezece, douăzeci și opt-douăzeci și nouă de ani. Se pune punct unor situații ambigui, situații care au fost fundamentate prost sau care deja sunt depășite. Răsturnările de situație pot fi spectaculoase și dificil de înțeles. Abia după ce va trece acest an și poate încă alții vei înțelege pe deplin ceea ce s-a petrecut, de fapt și de drept, pe tot ce a ținut de poziția ta socială, profesională, de imaginea ta în ochii celorlalți, de statutul tău social în general. Perioade care îți vor arăta clar anumite chestiuni profesionale ce au nevoie de îmbunătățiri sau renunțări sunt 17 Februarie – 30 Martie și 1 – 10 Iulie. Mai ales în a doua perioadă menționată, se va forma o eclipsă parțială de Lună în Semnul Capricornului, eclipsă ale cărei influențe te vor ajuta să finalizezi cu brio o etapă profesională, să-ți modifici atitudinea față de segmentul profesional în care activezi, antrenând totodată și reformularea unor relații socio-profesionale.

Financiar, este un an care aduce cheltuieli mari, însă primești suficient, astfel încât să te descurci onorabil cu toate. De asemenea, sursele de venit se pot modifica când și cum cu gândul nu gândești.

Relațiile cu străinătatea sunt influențate de formarea a două eclipse pe Semnul Săgetătorului, respectiv la începutul lunii Iunie, o eclipsă parțială de Lună și la mijlocul lunii Decembrie, o eclipsă totală de Soare. Un final și un început, relații și situații care se finalizează, altele care abia se înfiripă încet, încet, dar sigur și discret. Ele vor avea legătură cu situațiile profesionale, astfel că ceea ce se petrece în plan socio-profesional va avea repercusiuni în planul relațiiilor cu străinătatea, dar si asupra filozofiei tale de viață.

Călătoriile și studiile sunt susținute de energia anului, însă toate vor avea un scop clar definit, personal sau profesional, cu efecte pe termen lung.

Relațiile sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută, însă apar influențe puternice dinspre prieteni. Ceea ce se petrece în segmentul profesional și în cel al prietenilor îți bulversează relațiile personale, amoroase, relațiile cu copiii și ritmul vieții cotidiene.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fiind începutul unui deceniu, începutul unei etape noi de viață este bine să-ți folosești expriența personală și profesională acumulată, să te pregătești pentru noi provocări, să îți controlezi reacțiile și să fii mai înțelegător cu ceilalți. Vei fi un instructor, un profesor, poate chiar un mentor pentru unii, de aceea ia acest rol în serios și depune toate eforturile pentru a deveni un adevărat far pentru cei din jur. Recompensele vor fi pe măsură!

Cugetarea anului 2020 pentru Berbeci: „Nu te închina în fața trecutului, nu te întrista în privința viitorului, nu te lăsa pradă gândurilor neliniștitoare! Când vine momentul potrivit – acționează!” – Sun Tzu


Taur


O dată cu acest an se deschide o decadă importantă, pe parcursul căreia te vei transforma foarte mult. Personalitatea ta continuă să se destructureze încet, încet, însă în paralel se reclădește pe cu totul alte baze morale, spirituale, emoționale.

Influențele astrale îți va oferi impulsuri de a te implica în tot felul de situații noi, pe care în trecut, nici în ruptul capului nu le-ai fi abordat. Ineditul, exoticul și surpiza sunt cuvinte-cheie pentru tine, pe tot parcursul acestui an.

A doua parte a anului vulnerabilizează mult sănătatea, fiind vorba despre afecțiuni deja cunoscute. Vei fi nevoit să-ți reorganizezi programul cotidian, în așa fel încât să te odihnești sau să te îngrijești corespunzător cu ajutorul unor specialiști în sănătate.

Eclipsele din acest an vor evidenția relațiile cu anturajul apropiat, studiile, călătoriile, relațiile cu străinătatea, segmentul financiar. Se închid și se deschid etape, se lămuresc aspecte care trenează și se finalizează demersuri specifice.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, astfel că vei fi înconjurat de multă lume. Dialoguri importante, schimb de idei benefice, remodelarea mentalității și a filozofiei de viață. Pe 10 Ianuarie se va forma o eclipsă parțială de Lună în Semnul Racului, moment ce va marca finalul unor relații sau situații comune cu alții. Un alt moment marcant pentru aceste relații este 21 Iunie, când se va forma o eclipsă inelară de Soare tot în Semnul Racului, eclipsă ce va deschide un nou culoar de relaționare cu oameni valoroși.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, situația din segmentul domestic continuă în aceeași notă, însă vor fi influențate de ceea ce se petrece în planul socio-profesional. Pot apărea dezechilibre în plan familial, datorită, pe de o parte, toanelor tale, stărilor tale de spirit, iar pe de altă parte, datorită responsabilităților profesionale ce par fără sfârșit și din ce în ce mai complicate.

În segmentul socio-profesional este forfotă, atât în ceea ce privește activitatea profesională cotidiană, cât și relațiile cu șefii sau implicarea în proiecte socio-profesionale de anvergură. Foarte animate vor fi relațiile colegiale și cele cu subalternii, deoarece în surdină există conflicte deosebite ce se vor remarca foarte zgomotos. La locul de muncă este vorba despre animozități adunate în ani de zile, care acum vor ieși la iveală. Este un an foarte provocator pe tot ce ține de relații profesionale, activitate profesională, poziție socio-profesională în cadrul unui colectiv de lucru, imagine publică, statut social.

Financiar sunt probabile cheltuieli majore, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. Sursele tale de venit se pot schimba, apar unele amânări sau diminuări ale veniturilor, cheltuieli neașteptate, pierderi sau furturi. La începutul lunii Iunie se va forma o eclipsă parțială de Lună pe Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe vor pune capăt unor situații financiare comune cu alții, cum ar fi: achitarea unor datorii, rezolvarea unor moșteniri sau partaje personale și profesionale. La finalul lunii Noiembrie, prin formarea unei alte eclipse de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor se lămurește situația surselor tale de venit.

Relațiile cu străinătatea sunt controversate, astfel că răsturnările de situație pot apărea ca din senin. Un moment foarte important se conturează pe 5 Iulie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul zodiacal al Capricornului, eclipsă ale cărei influențe vor pune capăt unor relații și situații ce și-au epuizat expriențele pentru tine.

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte importante pe tot parcursul anului. Este foarte benefic și să studiezi, și să călătorești. Ambele te ajută la îmbogățirea bagajului educațional, dar și la relaxarea mentală, de care ai mare nevoie pe tot parcursul acestui an.

Relațiile sentimentale se vor desfășura ca și până acum, însă este bine să fii atent la influențele prietenilor și a activității profesionale. Accentul anului este mai mult pe relațiile socio-profesionale și mai puțin pe cele personale, amoroase.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fii deschis pentru orice schimbare, chiar dacă asta presupune părăsirea unor zone de confort și renunțarea la concepții moștenite de la părinți și neamuri. Este bine să fii activ, să muncești cinstit, să-i ajuți pe alții, însă este o perioadă a vieții în care trebuie să te ajuți în primul rând pe tine. Bucură-te de toate și ai încredere că totul face parte din jocul divin ce are ca rezultat expriența și evoluția ta la toate nivelele ființei tale interioare.

Cugetarea anului 2020 pentru Tauri: „Lauda e bună numai atunci când e bun și cel care laudă.” – M. De Cervantes Saavedra





Gemeni


Energia astrală a anului 2020 te impulsionează să te ocupi mai mult de aspectele socio-profesionale și de cele material-financiare. Îți vei schimba foarte mult felul în care te raportezi la evenimentele vieții și felul în care relaționezi cu ceilalți. Personalitatea ta jucăușă va fi remarcată prin dorința clară de a relaționa cu cât mai multă lume și de a comunica prin orice mijloace. Îți va plăcea jocul cuvintelor și te vei folosi de acest joc, pe de o parte pentru a te amuza, iar pe de altă parte, pentru a te implica în cât mai multe situații profitabile.

Sănătatea este în continuare foarte vulnerabilă, astfel că vrei, nu vrei, vei fi nevoit ca, din când în când, să te oprești din caruselul vieții cotidiene și să te odihnești sau chiar să apelezi la sfaturile unor specialiști în sănătate.

Eclipsele din acest an te privesc în mod direct, deoarece una se formează pe Semnul tău zodiacal, respectiv la finalul lunii Noiembrie, fiind vorba despre o eclipsă de Lună prin penumbră. Până atunci sunt probabile tot felul de răsturnări de situație, controverse, dar și lămuriri. Celelalte eclipse din acest an vizează segmentele financiar și relațiile cu ceilalți.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic în general se desfășoară în aceeași notă, depinzând numai de tine felul în care gestionezi atât relațiile cu membri familiei și cu neamurile, cât și treburile gospodărești și ambientul familial.

În segmentul socio-profesional este multă forfotă, sarcini de lucru urgente și proiecte profesionale noi. Mediul profesional se poate schimba, fie prin reorganizarea activității propriu-zise, fie prin schimbarea colectivului de lucru. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, fluctuante și alunecoase, metaforic vorbind. Există conflicte mocnite la locul de muncă, care pot izbucni în orice moment, când și cum te aștepți mai puțin.

Din perspectiva financiară, anul te predispune la fluctuații, în mod special la secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje personale și/ sau profesionale. Se vor dizolva anumite variante de câștig și folosință de la și prin alții. Se pot lămuri situațiile deosebite și neplăcute care trenează de ani buni. Pe de altă parte, este posbil să apară alte surse de venituri din colaborări, să obții un bun patrimonial bine meritat sau să rezolvi datorii vechi. Pe acest segment se vor forma două eclipse, în Semnul Racului astfel: una de Lună prin penumbră pe 10 Ianuarie, anunțând un final de câștig, primirea unor drepturi salariale sau cadouri deosebite, iar o altă eclipsă se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare, eclipsă ale cărei influențe va deschide o nouă etapă materială și financiară.

Relațiile cu ceilalți se vor evidenția prin finaluri și începuturi, însă pe parcursul acestui an se vor lămuri în mod special relațiile parteneriale. Este vorba, atât de relațiile de cuplu, matrimoniale cât și despre cele profesionale, de tipul colaborare/ parteneriat/ asociere într-o afacere sau într-un proiect profesional. Se formează două eclipse pe acest segment, respectiv în Semnul Săgetătorului, una la începutul lunii Iunie fiind vorba despre o eclipsă de Lună prin penumbră și o altă eclipsă se formează la mijlocul lunii Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. Abia spre finele anului se vor stabiliza aceste relații.

Relațiile cu prietenii sunt evidențiate în acest an de către influxurile astrale. Sunt probabile situații controversate, dialoguri aprinse și finalul clar al unora dintre aceste relații. Ceva sau cineva din segmentul pretenilor poate interveni într-un mod destul de neplăcut în relațiile sentimentale și în cele cu copii. Este un an potrivit pentru a-ți selecta tot anturajul, pornind de la cel personal, sentimental, amoros și până la cel profesional. Suprizele se vor ține lanț, așa încât vino în întâmpinarea acestor situații și desprinde-te mai repede de persoanele care deja te-au necăjit prea mult.

Călătoriile și studiile se pot evidenția pe tot parcursul anului, ambele fiind bine venite pentru lărgirea orizontului cunoașterii. Cunoștințele dobândite, competențele profesionale și sociale exersate sau obținute în urma studiului, documentării, dialogului cu oameni erudiți sau în urma unor călătorii îți vor rafina sufletul și îți vor liniști mintea. Plus sănătatea s-ar îmbunătăți vizibil.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: focalizează-te pe nevoile tale reale, fie că este vorba despre cele trupești, sufletești, personale, fie că este vorba despre cele socio-profesionale. Este vremea să-ți remodelezi filozofia de viață și să te orientezi spre cu totul alte relații. Învață, joacă-te, fă haz de necaz, însă în același timp fii serios și îndeplinește-ți sarcinile personale și profesionale la timp.

Cugetarea anului 2020 pentru Gemeni: „Satira nu îndreaptă pe nimeni, ci doar înrăiește și mai tare pe proști.” - Voltaire


Rac

Este un an definitoriu pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Se deschid oportunități deosebite de a-ți redefini personalitatea și felul în care relaționezi sau te raportezi la evenimentele vieții. Mai ales influențele eclipselor de pe parcursul acestui an te vor ajuta foarte mult în sensurile amintite. Este vremea marilor schimbări pentru tine, astfel că vrei, nu vrei, tot vei opera acele schimbări în structura ființei tale interioare, schimbări necesare și suficiente pentru a traversa cu bine experiențele următorului deceniu.

Prima eclipsă din acest an se formează pe 10 Ianuarie în Semnul tău zodiacal, eclipsă ale cărei influențe te vor ajuta să închei un capitol important. În primul rând, față de tine însuți este nevoie să-ți reconfigurezi atitudinea și să-ți direcționezi eforturile spre ce îți este ție realmente de folos în etapa de viață în care te afli.

A doua eclipsă din acest an se formează pe 21 Iunie, tot în Semnul tău zodiacal, zi în care are loc și Solstițiu de Vară, astfel că acestă zi ar trebuie sărbătorită cu mare fast. Este vorba despre un prag foarte important, care te ajută să pășești într-o altă etapă de viață, etapă ce se fundamentează în acest an pe reconfigurarea sistemului de valori morale, spirituale, emoționale.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile deja cunoscute. Însă, pot apărea și altele noi. Faptul că vei fi destul de activ pe toate segmentele vieții cotidiene, atât trupul, cât și sufletul tău vor avea nevoie de odihnă, detașare de cotidian, și mai ales de liniștea și confortul casei plus compania celor dragi și de încredere.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic se remarcă prin activități comune, dialoguri importante și amuzante pe alocuri. Se pot pune la punct chestiuni patrimoniale, se pot lămuri animozități vechi. Cum stările tale de spirit vor fluctua mult, prezența membrilor familiei, vizitele în locurile natale sau a te ocupa de activități dragi sufletului tău îți sunt de mare folos.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt provocatoare și uneori dificile. Pe de o parte, pot interveni prietenii, iar pe de altă parte, pot interveni îndatoririle profesionale sau implicarea în treburi strict personale. Există multă instabilitate atât în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cât și relațiile sentimentale. Provocarea majoră din acest segment relațional este de a găsi un echilibru just între latura personală și cea socio-profesională, alegând corect și oamenii, și situațiile în care este bine să investești eforturi, timp, iubire, resurse emoționale și materiale. Este clar, însă, că te vei desprinde de unele relații și vor apărea în preajma ta alte personaje, alți prieteni, care te vor impulsiona să te implici în activități sau proiecte de anvergură.

Relațiile parteneriale primesc tușe finale în acest an. Energiile astrale fluctuează mult pe acest segment. Se vor răsturna unele situații, vor fi atrași oameni interesanți către tine, însă alții, mai ales partenerii vechi se vor îndepărta definitiv. Pe 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricorului, Semn partener ție, eclipsă care va marca un final partenerial.

Și pentru segmentul socio-profesional se conturează tușe finale și aspecte care vor lămuri și stabiliza cumva lucrurile. Se va remarca retrogradarea planetei Marte în Semnul Berbecului, deoarece îți va răscoli relațiile cu șefii și cu autoritățile, îți va pune în discuție poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru, dar și responsabilitățile care îți revin la locul de muncă. Foarte controversat este segmentul profesional și din persepectiva relațiilor colegiale și a activității profesionale cotidiene.

Datorită contextelor astrale de pe parcursul acestui an, conflictele ascunse de la locul de muncă vor fi alimentate din plin. Abia la finalul lunii Noiembrie, respectiv pe 30 Noiembrie se vor lămuri lucrurile și chiar se vor dizolva definitiv conflictele vechi, deoarece se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră tot în Gemeni. Totuși, vor mai rămâne distonanțe pe fundal, de aceea fii prudent și vigilent în continuare.

Alte două eclipse se formează în Semnul Săgetătorului, respectiv pe 05 Iunie, una de Lună prin penumbră, și o altă eclipsă totală de Soare pe 14 Decembrie. Prima finalizează o etapă profesională, iar a doua deschide o alta.

Segmentul financiar va continua în nota cunoscută, cu unele fluctuații în perioada Martie – Iulie, în mod special la secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje, moșteniri, datorii de orice fel.

Călătoriile și studiile sunt de luat în seamă, mai ales cele profesionale. Mai puțin sunt susținute cele de tipul hobby. Foarte importante sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor cu temă sau participarea la conferințe, seminarii, întruniri de specialitate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fii deschis la schimbare; renunță la atașamentele construite până acum și ai încredere că Universul îți va oferi ceva mult mai bun; rafinează-ți mentalul, orientându-te spre alte filozofii de viață și formează-ți un alt sistem de valori morale și spirituale; controlează-ți emoțiile și dezvoltă-ți încrederea în tine. Ești mult mai puternic decât crezi sau decât îți spun alții că ești.

Cugetarea anului 2020 pentru Raci : „Eleganța e necesară nu numai în arte, ci și în toate activitățile omenești.” – Erasmus din Rotterdam


Leu

Este un an interesant, cu multe provocări, cu situații care îți vor remodela personalitatea și felul în care te raportezi la tot ce te înconjoară. Dorința de comunicare va fi accentuată, devenind astfel un maestru al vorbelor și gesturilor. Vei atrage admiratori, dar și personaje care te vor contesta. Multe dintre temele tale de interes din acest an se vor aranja în culise, astfel că unele detalii din zona socio-profesională mai ales sau din planul sănătății le vei desluși în anii următori. Se deschide un nou deceniu, de cu totul altă anvergură, bine fiind să lași în urmă trecutul cu tot ce a fost în el. Însă, pe parcursul acestui an vei înțelege ceea ce s-a petrecut în ultimii ani și astfel vei porni pe un nou drum, bazându-te pe alte considerente morale, emoționale, sufletești, spirituale, materiale.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile deja cunoscute. Este bine să iei în serios orice neplăcere fizică. Odihna conștientă, detașarea de forfota cotidiană și aboradarea unui stil de viață potrivit constituției tale îți sunt de mare folos.

Eclipsele ce se formează în acest an vor crea efecte, mai mult sau mai puțin vizibile, în segmentul socio-profesional, în segmentul sănătății, în relațiile sentimentale și în cele cu prietenii. Situații deosebite punctate cu note stranii.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii se evideniază prin acțiuni comune și dialoguri importante. Se construiesc două eclipse în acest an pe acest segment, fiind vorba despre un început și un sfârșit. Nu neapărat că se finalizează aceste relații, dar cu siguranță își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare.

Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului, ale cărei efecte te vor impulsiona să-ți remodelezi concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Detașarea de cei dragi, obținută în urma acceptării lor așa cum sunt, îți va oferi un sentiment eliberator bine venit.

La mijlocul lunii Decembrie, pe 14 se formează o altă eclipsă, tot în Săgetător, însă una inelară de Soare, oferindu-ți un nou drum sentimental, o altă viziune asupra acestor relații, plus un mare chef de aventuri.

Relațiile cu prietenii sunt influențate în acest an, datorită formării unei eclipse de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor pe 30 Noiembrie. Și acest anturaj va trebui reconfigurat, mai ales că alți oameni interesanți vor apărea în preajma ta, oameni ce vor merita atenția și eforturile tale.

Foarte dinamic va fi segmentul profesional. Este probabil să te orientezi spre un nou domeniu de activitate, să obții funcții de conducere, să produci o adevărată revoluție la locul de muncă actual sau să implementezi idei novatoare.

Relațiile colegiale sunt de asemenea, foarte active. Unii te vor susține, vor munci alături de tine, însă alții se vor strădui să-ți pună bețe în roate. Selectează atent anturajul profesional, evită să povestești despre tine și intențiile tale. Este foarte clar că de unii colegi sau colaboratori profesionali te vei desprinde și ar fi bine să o faci rapid, radical, fără vorbe multe.

La începutul anului, pe 10 Ianuarie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte te vor bulversa mult. Pe de o parte, va fi vorba despre oboseală, detașare de tot și toate. Însă, pe de altă parte, revelațiile privitoare la ceea ce se petrece cu adevărat la locul de muncă, te vor impulsiona să operezi schimbările de care ai nevoie pentru a progresa în sensul dorit de tine.

Pe 21 Iunie, o altă eclipsă, se va forma tot în Semnul Racului, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. Efectele ei îți vor deschide un nou culoar profesional. Aranjamente în umbră, mai mult sau mai puțin, înțelese.

Tot în segmentul profesional va avea loc o altă eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, pe 5 Iulie, ale cărei efecte vor fi destul de vizibile în relațiile colegiale și în activitatea profesională propriu-zisă. Un final de capitol, atât relațional, cât și în ceea ce privește responsabilitățile profesionale sau sarcinile de lucru.

Ceea ce se petrece în planul profesional va avea repercusiuni în segmentul familial. Relațiile cu membrii familiei, implicarea ta în treburile domestice vor cunoaște modificări care nu prea vor fi pe placul celor dragi. Reputația ta și situația de la locul de muncă vor fi controversate și chiar vor avea de suferit într-un anume fel.

Segmentul financiar rămâne umbrit, mai ales la secțiunea venituri suplimentare din colaborări, moșteniri, bani bunuri comune cu alții. Veniturile obținute din munca proprie rămân constante, însă fereștete-te de datorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fii deschis la schimbare; implică-te în mod detașat în activitățile comune cu alții; jocul vieții și cum să-l joci ar trebuie să-ți fie deviza acestui an; ceilalți sunt doar parteneri de joacă de-a lungul acestei vieți; ai mai multă grijă de tine și de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2020 pentru Lei: „Capacitățile critice sunt inferioare celor de creație... Exprimarea puterii de creație, a energiei creatoare libere este cea mai înaltă funcție a omului.” – M. Arnold


Fecioara

În 2020 este vorba despre un început important pe toate palierele vieții. Se deschide un nou deceniu, astfel că felul în care gândești, ceea ce îți propui pe parcusul acestui an vor avea efecte pe mulți ani de acum încolo. De aceea, gândește frumos, măreț, propune-ți planuri personale și profesionale noi. Personalitatea ta se va face remarcată prin dorința sinceră de progres și de colaborare cu ceilalți.

Rafinarea mentală și sufletească vor fi teme importante de acum încolo, astfel că te vor interesa mai mult călătoriile cu temă și studiile de orice fel. De bun augur îți va fi să studiezi, să te documentezi, să-ți îmbogățești cumulul de cunoștințe prin orice mijloace. Sunt probabile călătorii deosebite, peste mări și țări, alături de oameni erudiți, de la care vei avea de învățat multe și mărunte.

Sănătatea va fi în centrul atenției tale, deoarece se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Chiar va fi nevoie să te îngrijești corespunzător, să te odihnești conștient și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Eclipsele din acest an îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor: cu prietenii, cele sentimentale, cele cu copiii, familiale, profesionale. Unii se vor dovedi sinceri, loiali, gata oricând să te sprijine, însă, alții își vor arăta adevăratele intenții, opunându-se progresului tău.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, influențându-ți relațiile cu prietenii. Este vorba despre un final de capitol, final care se poate face destul de zgomotos. De asemenea, se vor finaliza unele acțiuni comune cu aceste persoane.

Tot în Semnul Racului se va forma o altă eclipsă, pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare, care va duce un plus de energie benefică atât în relațiile cu prietenii, cât și în relațiile sentimentale. Relații noi, abordări noi, proiecte personale și profesionale noi. Relațiile sentimentale sunt influențate de cele cu prietenii, de aceea fii prudent în ambele. Se conturează noutăți sentimentale, apariția unui copil, hobby-uri noi. Pe 05 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, ale cărei efecte vor marca reconfigurarea relațiilor personale.

Relațiile familiale sunt active prin discuții aprinse și acțiuni comune cu neamurile, rezolvându-se situațiile demarate cu ani în urmă. Intră în discuție aspectele patrimoniale, moștenirile, treburile domestice, afacerile de familie. Au loc două eclipse în acest an, pe Semnul Săgetătorului, care influențează segmentul domestic și segmentul familial. Una se formează pe 5 Iunie, fiind o eclipsă de Lună prin penumbră, oferindu-ți imbolduri de a te împăca cu toți membri familei și de a finaliza treburile gospodărești. Pe 14 Decembrie se formează o altă eclipsă, de această dată o eclipsă totală de Soare care va marca un nou început. Există și posibilitatea de a te reloca la mare distanță de locurile natale, chiar și într-o altă țară.

Se vor modifica și relațiile parteneriale, deschizându-se variante noi de asociere, de căsătorie sau în relațiile deja existente ceva se va îmbunătăți vizibil. Însă, foarte probabil să te desprinzi de parteneriatele care nu mai funcționează conform nevoilor sau dorințelor tale actuale. Însă, păstrează o doză de circumspecție față de orice tip de parteneriat: matrimonial sau profesional. Nu prea este ceea ce pare.

Foarte dinamic va fi și segmentul profesional. În mod special este vorba despre situația de la locul de muncă, de activitățile profesionale de rutină și de relațiile colegiale. Finalizarea proiectelor actuale, redefinirea programului de lucru, îndatoriri profesionale noi, colegi noi, schimbarea ambientului profesional. Foarte posibil să te gândești și la schimbarea domeniul de activitate, orientându-te spre domenii avangardiste. Însă, începând cu acest an, activitatea ta profesională se va diversifica și va avea efecte pe termen lung, asupra unor grupuri mari de oameni.

Relațiile cu șefii, poziția în cadrul unui colectiv, relațiile cu femeile de la locul de muncă vor fi răscolite în perioada Aprilie – August. Dialoguri aprinse, acțiuni comune cu aceste persoane, acțiuni care vor scoate la iveală hibe, atât în ceea ce privește activitatea propriu-zisă comună, cât și relațiile în sine. Redefinirea relațiilor cu femeile din segmentul socio-profesional, mai ales cu femeile care dețin funcții de conducere sau cu acelea care, uneva, cândva, ți-au fost modele de viață și activitate.

Pe 30 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Gemenilor și îți va arăta clar că se finalizează un capitol profesional, se vor refomula sau finaliza relații profesionale, plus unele sarcini de lucru le vei finaliza cu succes.

Pentru segmentul financiar se conturează fluctuații majore. Este o perioadă destabilizatoare, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, veniturile colaterale din colaborări, creditele, datoriile. Poți descoperi nereguli în documentele financiare, în actele personale sau în situația unor bunuri comune și administrate cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: este vremea marilor schimbări socio-profesionale, de aceea fii deschis și orientează-te spre ce îți dorești să lucrezi cu adevărat, indiferent de plata primită; abordează totul în mod echilibrat, alternând eficient munca și odihna; un stil vestimentar nou, implicarea în activități culturale, apropierea de domeniile artei, un animal de companie sau abordarea unui hobby drag sufletului tău reprezintă remedii excelente pe tot parcursul anului.

Cugetarea anului 2020 pentru Fecioare: „Viața este atât de vastă și multilaterală încât omul va găsi în ea întotdeauna ceea ce îi cere nevoia sa cea mai puternică.” – N. G. Cernîșevski


Balanta

Este anul care îți deschide oportunități deosebite de progres mai ales în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. Se deschide un deceniu de cu totul altă anvergură. Oamenii vin și pleacă din preajma ta, situațiile se succed cu repeziciune, fiind nevoit cumva să decizi mai repede, să vorbești mai repede, să acționezi mai repede. Starea de echilibru interior poate fi afectată de iureșul cotidian, însă depinde numai de tine cum îți gestionezi energiile vitale pentru a trece cu brio peste toate.

Personalitataea ta farmecătoare se va face simțită pe tot parcursul anului și mulți vor veni spre tine, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentu a se bucura pur și simpul de prezența ta. A doua parte a anului îți poate bulversa confortul personal și socio-profesional, deoarce vei fi nevoit de împrejurări să revii asupra unor decizii și asupra unor acțiuni.

Sănătatea se menține în aceeași notă, astfel că afecțiunile deja cunoscute vor avea nevoie de îngrijiri de specialitate. Este nevoie de atenție și de terapii specifice. Ceea ce ține de sănătatea ta de acum are și o componentă ereditară, însă depinde și de stilul tău de viață și de felul în care te îngrijești.

Eclipsele din acest an își vor face simțite efectele în segmentul profesional, segmentul familial, în relațiile cu anturajul apropiat și în relațiile cu străinătatea. Cu siguranță după evenimentele acestui an îți vei remodela sistemul valorilor morale și spirituale, construindu-ți altul mult mai bun.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt marcate de formarea eclipselor pe axa Rac-Capricorn. Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte anunță schimbări socio-profesionale în favoarea relațiilor cu membri familiei. Ceva din mediul profesional se va reconfigura sau schimba definitiv, aspecte care te vor apropia mai mult de locurile natale și de neamuri.

A doua eclipsă din Semnul Racului, de pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare, va deschide culoare profesionale noi, depărtându-te cumva de mediul domestic și de membri familiei. O mare provocare în acest an va fi găsirea unui echilibru între profesie, îndatoriri socio-profesionale și relațiile cu membri familiei, cu neamurile, cu locurile natale. Schimbări de anvergură și definitive, atât în segmentul profesional, cât și în segmentul familial și domestic.

Pe 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, marcându-ți un final în plan familial. Poate fi vorba despre ameliorarea unor relații de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau despre finalul unor acțiuni comune cu neamurile.

În domeniul profesional este forfotă, astfel că se produc schimbări, însă unele aspecte rămân umbrite. Relații foarte dinamice cu șefii și colegii, discuții aprinse și sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent sau reluarea unor sarcini vechi care au nevoie de îmbunătățiri. Dialoguri și demersuri secrete cu femeile, însă din partea acestora poți întâmpina neplăceri serioase. Activitatea profesională cotidiană se îmbunătățește vizibil începând cu luna Februarie, însă pe fundal rămân nesiguranța și jocurile de culise.

Pentru segmentul financiar se conturează situații inedite, însă și instabilitate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, veniturile obținute din colaborări. De bază va fi salariul pe care-l obții din munca proprie, deoarece sprijinul material, finaciar din partea celorlați va lăsa de dorit. Sunt posibile rezolvări patrimoniale, recuperarea unor bunuri sau a unor bani, cheltuieli majore.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă prin discuții ample. De unii apropiați te vei desprinde, mai ales în preajma datei de 5 Iunie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului. Faptul că nu mai rezonezi cu vechii priteni, cu vechile cunoștințe sau cu unele neamuri te va ajuta să te apropii de alții care au mentalități apropiate de mentalitatea ta de acum. Pe 14 Decembrie se va forma o eclipsă totală de Soare tot în Semnul Săgetătorului, moment ce îți va deschide alte culoare de relaționare.

Călătoriile și studiile sunt reprezentative pentru acest an, astfel că oportunitățile de a studia sau de a călători în diverse locuri ale lumii vor fi frecvente. Dă curs fiecărei propuneri în acest sens și lărgești-ți orizontul cunoașterii. Sunt șanse bune de a cunoaște oameni bine instruiți în ale vieții, de la care vei avea de învățat multe lucruri utile. Însă, și tu la rândul tău poți fi mentorul, instructorul sau profesorul altora.

Relațiile sentimentale sunt amestecate, dar foarte active. Acțiuni comune și importante cu persoana iubită și cu copiii. Totuși, în urma celor petrecute de-a lungul acestui an pe tot ce ține de segmentul amoros îți vei redefini mentalitatea și atitudinea față de cei dragi.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin reconfigurări, fie că este vorba despre o colaborare profesională, fie că este vorba despre relația de cuplu. Finaluri clare și conflicte deschise.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: învață din orice situație și privește totul ca pe un film în care joci, din când în când, diverse roluri; stai mai mult în natură și îngrijește-ți sănătatea în permanență; desprinde-te de oamenii profitori și de situațiile stagnante; rezolvă orice diferend fără a te lăsa copleșit de trecut sau de problemele altora.

Cugetarea anului 2020 pentru Balanțe: „Oamenilor le e mai ușor să mintă în vorbe, însă chipul care li se strâmbă în timpul ăsta ne spune adevărul.” – F. W. Nietzsche


Scorpion
Energia astrală a anului îți susține materializarea și demararea multor planuri de viață, însă mai ales te va impulsiona să-ți remodelezi conștiința și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. În urma celor petrecute pe parcursul acestui an, personalitatea ta se va îmbunătăți. Anul 2020 marchează începutul unui deceniu, în care totul va fi schimbat. Vei păși mai departe în viață reconfigurându-ți sistemul valorilor morale și spirituale, însă și alături de alți oameni.

Stările tale de spirit vor fluctua mult, astfel că sănătatea este vulnerabilă. Se pot evidenția afecțiuni noi, dar mai ales cele vechi, deja cunoscute te vor solicita foarte mult. Se închide o etapă pe acest segment și se deschide o alta. Îngrijindu-te în mod corepsunzător pe parcursul acestui an, împreună cu speciliști în sănătate, următorii ani ai acestui deceniu vor fi sănătoși.

Eclipsele din acest an vor evidenția relațiile cu străinătatea, călătoriile, studiile, relațiile cu anturajul apropiat, segmentul financiar. Se conturează schimbări definitive și benefice din toate punctele de vedere.

Călătoriile și studiile pot fi frecvente, fie în scop profesional, fie în scop personal în vizită la rude, prieteni sau excursii în locuri deosebite.

Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, însă este vorba, de fapt, de consecințele remodelării tale mentale. Astfel, nu vei mai putea relaționa cu personajele cunoscute demult, deoarece vei avea nevoie de cu totul altele pentru progresul tău de acum. Dialoguri interesante, schimb de idei și împărtășirea experiențelor de viață cu oameni erudiți.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte își vor face simțite prezența și în relațiile cu străinătatea și în cele cu persoanele apropiate, rude, prieteni, cunoștințe. Un final clar în tot ce ține de străinătate. Poate fi vorba despre finalul unei etape de relaționare cu cineva aflat departe de granițele țării sau despre finalul unei colaborări cu străinătatea pe teme profesionale.

Tot în Semnul Racului, se va forma o altă eclipsă, pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. Influxurile acesteia îți vor deschide mintea și sufletul spre alte orizonturi ale vieții. Învățarea este activitea de ordine pe tot parcursul acestui an. De la momentul acestei eclipse se vor deschide culoare noi de relaționare cu străinătatea, fie pentru a lucra, fie pentru a învăța, fie pentru a călători de agrement.

Un alt moment important pentru redefinirea mentalității și a relațiilor cu ceilalți este și ziua de 5 Iulie când se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului. Deciziile luate acum și acțiunile demarate vor avea efecte pe termen lung. De asemenea, relațiile evidențiate sau începute la acest moment, se vor desfășura pe termen lung.

Pentru relațiile familiale și pentru segmentul domestic se conturează o perioadă de mari schimbări. Rezolvări patrimoniale, treburi domestice de anvergură, dialoguri importante cu neamurile. Poate intra în discuție schimbarea locuinței și reevaluarea bunurilor avute și administrate cu membri familiei. De asemenea, se vor remarca persoanele vârstnice din neam. Unii vor avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional, sufletesc, material. Cele petrecute și discutate în prima parte a anului cu membrii familiei, cu neamurile, plus ce se petrece în planul domestic vor fi un preambul la ce se va dezvolta în anii următori la o scară mult mai mare.

Relațiile sentimentale se evidențiază prin controverse, dialoguri ample, acțiuni comune. Misterul domnește în acest segment, astfel că nu este ceea ce pare. Cei dragi îți pot oferi surprize de proporții, așa că este bine să fii pregătit pentru orice. Influența prietenilor este importantă pentru relațiile amoroase, în sensul că prietenii te pot ajuta să vezi obiectiv ceea ce se petrece atât într-o relație sentimentală, cât și în relațiile cu copiii. Relațiile cu prietenii sunt stabile pe parcursul acestui an, însă deciziile majore pentru viața ta trebuie să le iei singur.

În segmentul socio-profesional este forfotă și din perscpectiva relațiilor profesionale și din cea a relațiilor cu șefii, autoritățile, colegii. Unele relații se pot finaliza în mod zgomotos. Este nevoie de prudență, înțelegere, toleranță, întrucât provocările din partea acestor persoane vor fi pe măsură. Depinde în exclusivitate de tine să gestionezi corect și eficient aceste relații. Este probabil să revii asupra unor sarcini de lucru vechi, ce au rămas nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri.

Financiar este un an marcat de eclipsele ce se vor construi pe axa Săgetător-Gemeni, accentul fiind mai mult pe secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje. Eclipsa de Lună prin penumbră din Semnul Săgetătorului formată pe 5 Iunie va evidenția un final de etapă de câștig din munca proprie. A doua eclipsă de pe Săgetător din data de 14 Decembrie, o eclipsă totală de Soare, îți va deschide oprotunități de câștig de la locul de muncă. Însă, pe 30 Noiembrie când se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor se vor evidenția aspectele financiare și materiale comune cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: lasă-i pe ceilalți să trăiască după bunul lor plac, iar tu iubește-te pe tine mai mult; este bine să te îngrijești corespunzător, apelând la sfaturile specialiștilor în sănătate; folosește artele pentru rafinarea mentală și sufletească; atrage-i și pe cei dragi alături de tine în acțiuni amuzante, relaxante, ținând cont și de propunerile sau nevoile lor.

Cugetarea anului 2020 pentru Scorpioni: „Tăcerea este adâncă precum Eternitatea; conversațiile sunt mărunte asemenea timpului.” – T. Carlyle


Sagetator

Un an foarte important, deoarece deschide o nouă decadă, o etapă cu totul și cu totul deosebită. Este o perioadă în care mai trebuie să lucrezi la îmbunătățirea personalității tale, deși fundamentele s-au reformulat în anul anterior. Reacțiile tale vor fi puternice, imprevizibile și destul de greu de înțeles și de acceptat de către ceilalți. Depinde numai de tine să gestionezi fiecare segment de viață și activitate cu prudență și discernănt, alegâng corect metodele, mijloacele și momente de timp în care să decizi și să acționezi.

Eclipsele din acest an te privesc direct, pentru că două se formează pe Semnul tău zodiacal și una pe Semnul tău partener Gemenii. Alte trei eclipse se vor forma pe axa Rac-Capricorn. Astfel, pe lângă relațiile cu ceilalți se vor evidenția segmentul profesional și cel financiar.

În Semnul tău zodiacal se formează o eclipsă pe 5 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă de Lună prin penumbră, iar pe 14 Decembrie se va forma o eclipsă totală de Soare. Sunt momente în care îți vei schimba mentalitatea și în consecință felul de a fi. Este probabil să iei decizii sau să acționezi într-un anume fel. Energia acestor eclipse te poate copleși și de aici și sănătatea poate avea de suferit.

Sănătatea este foarte vulnerabilă. Pentru că în jurul tău va fi multă forfotă, vor avea loc dialoguri importante cu ceilalți, plus că vei fi nevoit de împrejurări să iei decizii rapide sau să acționezi în forță. Pe de altă parte, se vor evidenția afecțiunile vechi, care chiar trebuie luate în serios.

Relațiile cu ceilalți, mai ales relațiile parteneriale se vor evidenția în urma influxurilor primite de la o eclipsă de Lună prin penumbră ce se va construi pe Semnul Gemenilor în ziua de 30 Noiembrie. Ceea ce se va petrece până la momentul producerii acestei eclipse te va determina să acționezi în consecință, respectiv să te desprinzi din parteneriatele care funcționează defectuos sau de parteneriatele în care, pur și simplu, nu te mai regăsești. Intră în discuție și un posibil divorț sau separare de partenrul de viață sau de un partener de afaceri. Indiferent de situația în care te afli, toate relațiile cu ceilalți se vor reconfigura definitiv. Relații distonante cu femeile din acest segment.

Segmentul profesional se va remarca prin activitate intensă la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt dizarmonice, astfel că surprizele pot fi de proporții. Este probabil să primești sarcini noi de lucru, foarte deosebite, iar munca pe care o desfășori va avea efecte pe termen lung, poate chiar asupra multor oameni. Poate intra în discuție și lucrul comun cu parteneri străini sau în străinătate.

Una din marile provocări ale acestui an va fi echlibrarea planului profesional cu cel personal, însă mai ales cu sănătatea. Cum vei tinde să muncești foarte mult, atât sănătatea, cât și relațiile familiale, personale vor intra într-un conde umbră. Se închid și se deschid etape profesionale de o cu totul altă anvergură.

Din perspectiva financiară, anul 2020 este un an care marchează etape noi de câștig. Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei influențe le vei resimți la secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje, datorii. Se vor lămuri unele chestiuni financiare, însă vor ieși la iveală hibe ale unor înțelegeri materiale și financiare vechi. Este vorba despre un binevenit final de etapă.

Pe 21 Iunie are loc a doua eclipsă în Semnul Racului, și anume o eclipsă inelară de Soare, care îți deschide posibilități noi de câștig din colaborări sau din partea unei rude. Rezolvări suprinzătoare în ceea ce privește situația unor bunuri patrimoniale, credite, partaje.

În Semnul Capricornului, Semn zodiacal care răspunde de veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu, pe 5 Iulie se va construi o eclipsă de Lună prin penumbră, moment care va marca un final de etapă de câștig. Se pot modifica sursele de venit, condițiile de muncă și legislația aferentă salarizării domeniului în care activezi.

Relațiile familiale și segmentul domestic se evidențiază mai ales în prima parte a anului, cu aspectele deja cunoscute. Se vor lămuri chestiuni familiale vechi. De asemenea, vei reuși să rezolvi situația unei case, a unui teren care necesitau fie costuri suplimentare, fie îmbunătățiri specifice.

Relațiile sentimentale se vor evidenția în partea a doua a anului prin discuții aprinse și acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii. Se vor relua unele secvențe fie la nivel de discuție, fie la nivel de acțiune. Va exista predispoziție la schimbări majore, poate chiar la rupturi definitive de unele persoane dragi, care te vor necăji mult. Pot inteveni prietenii în aceste relații, însă ar fi bine să păstrezi discreția vizavi de ceea ce se petrece în planul relațiilor amoroase.

Călătoriile și studiile sunt importante, evidențiate și binevenite pe tot parcursul anului. Sunt șanse să călătorești atât în scop profesional, cât și pentru studii sau de agrement. Compania oamenilor mai în vârstă decât tine sau mai tineri în anumite situații îți va fi de mare folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt și evită tendința de a te implica în treburile altora pe considerentul că știi tu mai bine ce este favorabil pentru ei; detașează-te de forfota profesională și bucură-ți sufletul cu domeniile artei; plimbările în aer liber, compania oamenilor dragi, îngrijirea unui animal de companie sau a unei grădini te ajută foarte mult.

Cugetarea anului 2020 pentru Săgetători: „Să știi că nicio prefăcătorie nu rezistă multă vreme.” – Pitagora


Capricorn

Anul este foarte important pentru tine, deoarece contextele astrale de pe parcursul său te ajută să-ți îmbunătățești personalitatea, relațiile și mediul în care trăiești. Este ultimul an provocator, cu multe urcușuri și coborâșuri, cu stări de spirit fluctuante, ca și cum te-ai afla într-un carusel greu de stăpânit și de înțeles. Poate că nici nu este vremea să înțelegi pe parcursul acestui an unele evenimente sau anumite relații în care ești implicat.

Eclipsele ce se formează în acest an vizează în primul rând personalitatea ta, deoarece una se va construi în Semnul tău zodiacal, iar alte două în Semnul opus ție și anume Racul, evidențiind relațiile cu ceilalți, relații care sunt de fapt oglinda ta. Alte segmente de viață și activitate marcate de influxurile eclipselor sunt sănătatea și domeniul profesional.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei influențe le vei simți în relațiile parteneriale. Se închide o etapă partenerială, atât în planul personal, pentru o relație de cuplu, cât și în planul colaborărilor profesionale. Predispoziție către separare, divorț, plus schimbarea felului în care se desfășoară orice tip de parteneriat.

A două eclipsă pe Semnul Racului se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. De această dată va fi vorba despre începutul unor parteneriate sau măcar revigorarea celor existente și care mai au șanse să continue. Însă, vor continua cu totul altfel.

În ziua de 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul tău zodiacal, eclipsă foarte importantă pentru tine și evoluția ta. De la acest moment, felul tău de a fi se va schimba radical. Însă, este vorba mai mult despre percepțiile ce apar la nivelul structurii tale interioare și poate mai puțin va fi vorba despre evenimente propriu-zise.

Acordă atenție sănătății, deoarece se vor face remarcate afecțiunile vechi. Este rost, însă, și de noutăți. Energia vitală va fluctua mult, astfel că și organismul tău va fi ceva mai sensibil.

Trei eclipse din acest an vulnerabiliează sănătatea, fiind posibil chiar să-ți iei vacanțe pentru odihnă, tratamente sau analize medicale. Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe te vor obosi mult. Poate fi vorba despre o etapă de îngrijire corporală care se încheie sau apar detalii utile pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Pe 30 Noiembrie se va forma o altă eclipsă de Lună prin penumbră, însă pe Semnul Gemenilor, evidențiindu-ți din nou amănunte despre sănătatea ta, amănunte care trebuie luate în serios. Este un alt moment de final sau chiar de cotitură în ceea ce privește sănătatea ta.

Un moment favorabil pentru sănătate este mijlocul lunii Decembrie, deoarece se va forma ultima eclipsă din acest an în Semnul Săgetătorului, declanșând o etapă deosebită de însănătoșire.

Toate eclipsele din acest an vor influența și segmentul profesional. Cum stările tale de spirit, dar și sănătatea vor fluctua sau vor necesita chiar tratamente de specialitate, capacitatea ta de muncă va avea de suferit. Există varianta retragerii temporare dintr-o activitate profesională, reducerea timpului de lucru și renunțarea la unele îndatoriri profesionale.

Relațiile colegiale sunt dificile în prima parte a anului, mai ales cele cu femeile. Conflicte mai mult sau mai puțin deschise, discuții aprinse și sarcini urgente de lucru.

Din perspectiva financiară apar fluctuații și se vor contura discret posibilități noi de câștig din munca proprie. Se pot schimba sursele de venit, fie că abordezi un alt loc de muncă, fie că se schimbă condițiile de muncă sau salarizarea actualului loc de muncă. Cheltuieli majore din veniturile proprii.

Relațiile familiale și segmentul domestic sunt foarte animate în partea a doua a anului. Se conturează discuții aprinse cu neamurile și treburi gospodărești de anvergură. Sunt probabile conflicte, de aceea se recomandă prudență și discernământ.

Relațiile sentimentale stau pe un bulgăre de dinamită. Situații controversate, surprize de proporții, finaluri neașteptate. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de tot ce ține de iubire și implicațiile ei. Prietenii pot interveni în situațiile tale amoroase, echilibrând lucrurile și ajutându-te să privești obiectiv la ceea ce se petrece cu adevărat, fie cu persoana iubită, fie cu copiii.

Călătoriile și studiile sunt reprezentative pentru acest an, fiind posibile când te aștepți mai puțin. Schimb interesant de idei, dialoguri cu oameni erudiți, călătorii în locuri încărcate de energie benefică.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: privește cu încredere spre viitor, chiar dacă situațiile în care te afli sunt complicate și par fără rezolvare; canalizează-ți eforturile spre propria ta ființă și îngrijește-te conștient pe termen lung; îți este de mare folos compania oamenilor care știu să facă haz de necaz și a celor care știu să se relaxeze în orice moment.

Cugetarea anului 2020 pentru Capricorni: „Pentru om, totul este important, cu excepția vieții sale și a științei de a trăi. El trăiește aproape pentru orice, mai puțin pentru sine însuși.” – E. Fromm


Varsator

Anul marchează debutul unei etape de viață, etapă în care te vei schimba mult și bine. Deceniul anilor ʼ20 este unul special, iar tu te vei potrivi foarte bine cu energia sa. Pentru realizarea celor propuse, atât din perspectiva personală, cât și din perspectiva profesională este nevoie să-ți redefinești personalitatea, să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale și spirituale, plus să te aliezi cu alți semeni mult mai potriviți ție în etapa de viață în care te afli.

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele profesional, sănătate, relații cu prietenii, relații sentimentale.

Trei eclipse se formează pe axa Rac-Capricorn în acest an, eclipse care influențează direct segmentul sănătății și segmentul profesional. Aceste segmente se condiționează unul pe celălalt, astfel că ceea ce se petrece într-unul are repercusiuni și în celălalt. Este bine să găsești un echilibru între ele, pentru a-ți ușura munca și pentru a-ți menține sănătatea într-o stare bună.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Racului, marcând un final de etapă profesională. Sunt posibile schimbări importante în mediul de muncă, însă există detalii ascunse ce vor ieși la iveală din când în când.

A doua eclipsă de pe Semnul Racului se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. La acest moment se deschid culoare noi în câmpul muncii, fiind posibil să abordezi alte îndatoriri profesionale sau un alt loc de muncă, într-un alt domeniu de activitate.

În culisele segmentului profesional există tot felul de jocuri, astfel că nimic nu este ceea ce pare la prima vedere. Vei simți aceste aspecte pe data de 5 Iulie, dată la care se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile cunoscute. Anul acesta, însă este probabil să apară îmbunătățiri, ameliorări, să descoperi terapii deosebite și terapeuți importanți care să te ajute mult. Însă și tu trebuie să te îngrijești conștient în permanență. La momentele în care se construiesc eclipsele pe axa Rac-Capricorn, oboseala și accentuarea afecțiunilor își vor spune cuvântul.

În segmentul financiar vor fi fluctuații și situații incerte. Mai ales, în ceea ce privește veniturile pe care le obții din munca proprie sunt posibile amânări, plăți parțiale, reluarea unor negocieri salariale, cheltuieli majore. Este posibil să fii sprijinit material și financiar de partenerul de viață, de neamuri sau de colaboratori, însă aceștia au scopurile lor personale, diferite de ale tale.

Relațiile familiale și segmentul domestic pot oferi surprize. Achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau vânzarea celor care îți prisosesc vor intra în discuție, mai ales în lunile Martie și Aprilie. Multe controverse și discuții aprinse cu neamurile. Este nevoie să te ocupi de casă, de spațiul locativ și de reparațiile urgente.

Forfota din mediul profesional va avea efecte și în mediul de acasă, astfel că cei dragi îți pot reproșa faptul că ești foarte prins cu îndatoririle profesionale, iar pe cele familiale și domestice le-ai lăsat deoparte. Adevărul va fi pe undeva pe la mijloc.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în partea a doua a anului. Multe dialoguri, întâlniri și vizite la cei apropiați, acțiuni comune cu persoanele din acest anturaj. De unele persoane te poți desprinde, în urma unor discuții sau în urma unor evenimente neplăcute. Conflictele se pot accentua de la banalități, dar și de la vorbe sau gesturi vechi, spuse, făcute undeva, cândva.

Relațiile sentimentale sunt mai evidente în prima parte a anului, oferindu-ți momente plăcute, amuzante, amintiri de tot felul. Vor exista și răscoliri sufletești, deoarece vor reveni din trecut relații importante. Puțin probabil să te stabilizezi într-o relație sentiemtnală pe parcursul acestui an, deoarece, în segmentul prietenilor este mai mult antren și voie bună. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, atât în ceea ce privește planul sentimental, cât și cel a prietenilor.

Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe le vei simți clar în relațiile de prietenie, dar și în cele socio-profesionale. Ceva se finalizează, poate nu neapărat la nivel concret într-o relație, cât mai ales în filozofia ta de viață.

Pe 30 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Gemenilor, influențând direct relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta să observi obiectiv ceea ce se petrece în plan sentimental, însă ascultă-ți și vocea interioară.

O altă eclipsă se va construi tot în Semnul Săgetătorului pe 14 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. Este un moment ce impulsionează atât relațiile cu prietenii, cât și relațiile sentimentale, oferindu-le un început.

De bun augur îți sunt călătoriile și studiile, deoarece îți remodelează filozofia de viață, îți aduc cunoștințe noi și îți rafinează sufletul. Ți se vor deschide oportunități și pentru a studia, și pentru a călători mai ales în a doua parte a anului.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: pregătește-te de schimbări majore; ele se vor produce vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede și deschis către ele, cu atât vei progresa mai mult și bine pe toate palierele vieții; toți oamenii sunt importanți pentru tine, însă de această dată vei fi nevoit să-i mai păstrezi alături doar pe aceia care chiar te respectă, te susțin sincer, te iubesc necondiționat și te apreciază la adevărata ta valoare.

Cugetarea anului 2020 pentru Vărsători: „Crede ca să poți înțelege.” – Fericitul Augustin


Pesti

Anul 2020 este un an care îți aduce beneficii personale și noi orizonturi. Te vei simți mult mai bine, pentru că energia ta vitală se va îmbunătăți vizibil. Îți vei schimba unele opinii, unele decizii și unele direcții de viață. Personalitatea ta se va face remarcată prin farmec și echilibru, atribute dobândite în urma experiențelor de viață din anii anteriori. Pofta de viață va fi accentuată, astfel că te vei implica în acțiuni de avergură, fie că îți sunt ție utile, fie că sunt utile altora.

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele relațiilor sentimentale, relațiilor cu prietenii, segmentul familial și domestic, segmentul profesional.

Prima eclipsă din acest an va avea loc pe Semnul Racului în ziua de 10 Ianuarie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră, oferindu-ți efecte în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Este vorba despre finalul unei etape amoroase, iar posibilitățile de materializare a acestui final depind de situațiile în care te afli.

Tot pe Semnul Racului se va forma o eclipsă inelară de Soare pe 21 Iunie, declanșând un început sentimental. Este posibil să se revigoreze o relație veche, să te implici într-o nouă relație, să intre în scenă un copil sau preocupări legate de copii.

Aceste eclipse își vor întinde efectele și în relațiile cu prietenii, cumva lămurindu-se lucrurile în ambele tipuri de relații. Pe 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului, moment ce va evidenția implicarea prietenilor în planurile tale personale și profesionale. Se vor finaliza unele relații și acțiuni comune cu aceste persoane. Motivele pot fi diverse, însă este vremea să mergi mai departe în viață alături de alți oameni.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că vei fi nevoit să te îngrijești corespunzător, să urmezi sfaturile unor specialiști și chiar să-ți iei vacanțe regulate.

Relațiile familiale și segmentul domestic sunt active prin discuții importante referitoare la bunurile patrimoniale sau la situația unor rude ce au nevoie de ajutor. Mai ales femeile din neamul tău pot avea probleme, însă la rândul lor pot crea neplăceri, declanșând conflicte, uneori în mod gratuit.

Pe 30 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Gemenilor, ale cărei efecte se vor simți în relațiile familiale. Se finalizează o etapă domestică și se redefinesc relațiile între neamuri. Se pot aplana unele conflicte vechi.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt surprinzătoare, astfel că pot veni în preajma ta oameni deosebiți, progresiști care te vor ajuta să-ți redefinești filozofia de viață. De asemenea, este posibil să călătorești în locuri deosebite, să studiezi, chiar să te implici în forme de școlarizare ce te vor ajuta să progresezi, fie în plan personal, fie în plan profesional.

În segmentul socio-profesional se conturează schimbări fiind vorba despre tușe finale. Două eclipse, formate pe Semnul Săgetătorului vor ajuta situația din acest segment. Una se va forma pe 5 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă de Lună prin penumbră, moment ce marchează un final. Se vor schimba relațiile cu șefii, iar unele etape de lucru se vor termina. Este forfotă accentuată la locul de muncă. Colegii și șefii se schimbă, condițiile de muncă și salarizarea aferentă își modifică termenii, iar statutul tău socio-profesional poate avea de suferit.

A doua eclipsă pe Semnul Săgetătorului se va forma în ziua de 14 Decembrie, deschizându-ți oportunități de dezvoltare profesională și de progres financiar. Totuși, în culisele profesionale sunt tot felul de jocuri, pe care le simți, însă nu le poți descifra în totalitate.

Din perspectiva financiară este un an cu fluctuații majore. Veniturile salariale se pot diminua și de aici stările tale de spirit și temerile referitoare la traiul cotidian vor fi frecvente. Este bine să eviți datoriile, creditele, cheltuielile majore pe bunuri patrimoniale. Pe de altă parte, sunt posibile pierderi, furturi sau descoperirea unor nereguli în documentele personale și profesionale. Însă, totul se poate remedia, cu puțin efort și bunăvoință. La nevoie apelează la sfaturile unor specialiști în legislație financiară. Cheltuieli majore și forfotă financiară se conturează în partea a doua a anului.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: detașează-te de trecut și privește cu încredere în viitor; ocupă-te mai mult de tine și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele; artele îți sunt aliați de nădejde, bine fiind să le folosești din plin; ai nevoie de detașare de cotidian, însă alege-ți corect variantele de relaxare, de odihnă sau de desprindere de tumult înconjurător.

Cugetarea anului 2020 pentru Pești: „Marile dureri sunt tăcute: ele nu se exprimă prin lacrimi.” – T. Tasso




Multumim



loading...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu