Share

Eurovision Song Contest 2020 a fost anulat. Comunicatul organizatorilor. VIDEO

Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) a anunțat anularea Eurovision Song Contest.

”Cu un regret profund trebuie să anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte.

Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea COVID-19 în întreaga Europă și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participanți și de autoritățile olandeze au făcut ca Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) să ia decizia dificilă că este imposibil să continue organizarea evenimentului live conform planificării.




Suntem foarte mândri că Eurovision Song Contest a unit audiențe în fiecare an, fără întrerupere, în ultimii 64 de ani și noi, ca și milioanele de fani din întreaga lume, suntem extrem de întristați că nu poate avea loc evenimentul în luna mai”, se arată într-un comunicat de presă.

EBU și reprezentanții orașului Rotterdam vor continua o discuție cu privire la găzduirea Eurovision Song Contest în 2021.

”Dorim să aducem un omagiu întregii echipe de radiodifuziune gazdă din Olanda și celor 41 de membri ai noștri care au muncit atât de mult la planificarea evenimentului din acest an. Știm că întreaga familie Eurovision, din întreaga lume, va continua să ofere dragoste și sprijin în acest moment dificil”, mai precizează organizatorii.

Romania ar fi fost reprezentata la Rotterdam de Roxen cu piesa „Alcohol You”. Artista a fost aleasă în urma unui parteneriat între postul public de televiziune și casa de discuri Global Records



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu